Τέμπη: Στη Γερμανία ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι – «Φεύγω για να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου»

Petite Perle 300×250

Μετά από 100 ημέρες στη ΜΕΘ, ο Γεράσιμος ξεκινά να αντιδρά στο περιβάλλον του, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης – Η συγκινητική ανάρτηση της θείας του

Ο Γεράσιμος Γεωργιάδης, ο Γεράσιμος από τα Τέμπη όπως τον γνωρίζει πια όλη η Ελλάδα, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του τραγικού δυστυχήματος "πέταξε" με στρατιωτικό αεροσκάφος για το Ανόβερο, προκειμένου να εισαχθεί σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης για να δώσει τη μάχη της ζωή του όπως μετέδωσε το thenewspaper.gr.

Ο Γεράσιμος μεταφέρθηκε εκεί από την ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.

Έπειτα από πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, ο Γεράσιμος ξεκινά να αντιδρά στο περιβάλλον του, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Παρόλα αυτά, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή και δύσκολη.

Στην πτήση του Γεράσιμου, βρισκόταν και ο αδελφός του, που τον συνόδευσε κατά την αεροδιακομιδή του στο Ανόβερο. Επιπλέον, στις 14:00 ξεκίνησε ένα ακόμη αεροπλάνο, που μετέφερε τους γονείς του Γεράσιμου από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Τα συγκινητικά λόγια της θείας του

Στο μεταξύ μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η θεία του 21χρονου.

Η θεία του 21χρονου Γεράσιμου ανέβασε μια εικόνα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, όπου εκφράζει τις ευχές της για ένα ασφαλές ταξίδι στον ανιψιό της. "Με τη βοήθεια της Παναγίας και τη δική σας, φεύγω για να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου…Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!", έγραψε χαρακτηριστικά.

neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ