ΕΠΣΗ: Ομόφωνα εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Petite Perle 300×250

Με ικανοποιητική συμμετοχή από τα σωματεία, δίνοντας το παρών τα 38 από τα 50 του ειδικού καταλόγου της ΓΓΑ, πραγματοποιήθηκε απόψε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, με το σώμα της συνέλευσης να εγκρίνει ομόφωνα τα πεπραγμένα της Ένωσης.

Πριν την έναρξη της συνέλευσης τηρήθηκε ενός λεπτού στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή (Ασσαργιωτάκης, Παπαδάκης Αντ., αδέρφια Τζανάκη, Πουλινάκης, Πρωτογεράκη κ.α.).

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός από τον κ. Τζώρτζογλου, αναφερόμενος ότι παρά τα προβλήματα με το Μητρώο, τις καθυστερήσεις στην έναρξη, τα προβλήματα με τις άδειες των γηπέδων και άλλα ζητήματα που προέκυψαν στο ξεκίνημα της χρονιάς, έγιναν μεγάλες προσπάθειες ώστε οι διοργανώσεις να ολοκληρωθούν ομαλά.

Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των υποδομών, το Παιδικό Πρωτάθλημα και το Youth League, τονίζοντας ότι σε αυτό το επίπεδο η ΕΠΣΗ είναι από τις κορυφαίες στην Ελλάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και η πορεία της δευτεραθλήτριας Ελλάδας Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ. Επεσήμανε ότι η ΕΠΣΗ ουσιαστικά διαχειρίζεται το υλικό που προέρχεται από τις Ακαδημίες και τις ομάδες του Ηρακλείου. Οι Ακαδημίες του Ηρακλείου δουλεύουν με εξαιρετικό τρόπο, με καταξιωμένους προπονητές και συνεργάτες.

Ο κ. Τζώρτζογλου ενόψει της νέας χρονιάς είπε ότι θα μοιραστούν μπάλες σε όλα τα σωματεία (ήδη έχουν πάρει από πέρυσι ορισμένες ομάδες) ενώ θα υπάρξουν και άλλες διευκολύνσεις προς τις ομάδες.

Ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, όπως και τους αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη και Γιώργο Πιτσούλη για την οικονομική και έμπρακτη στήριξη προς την ΕΠΣΗ, τα σωματεία και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Για το θέμα των προπονητών, όπου τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου κ. Κώστας Πετράκης, ξεκαθαρίστηκε ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το πλαίσιο του κανονισμού UEFA και ΕΠΟ και θα υπάρξουν κυρώσεις για όποιον δεν το τηρεί.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενωσιακού Γηπέδου κ. Μανόλης Μαθιουδάκης μίλησε για το ενωσιακό γήπεδο που θα δημιουργηθεί στο παλιό γήπεδο του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ), με τις διαδικασίες να ξεμπλοκάρουν και την Περιφέρεια να αναλαμβάνει την χρηματοδότηση.

Η συνέλευση έκλεισε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας κ. Νίκο Αυλωνίτη που ήταν προσκεκλημένος της ΕΠΣΗ, να κάνει παρουσίαση του ποδοσφαίρου Σάλας, το οποίο είναι παγκοσμίως αναπτυσσόμενο και κάνει σημαντικά βήματα και στον ελληνικό χώρο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ