Στην «OPAP Arena» o τελικός του Conference League

Η UEFA έδωσε το «πράσινο φως» και ο τελικός του Europa Conference League για τη σεζόν 2023/24 θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» όπως γνωστοποίησε και ο Ανδρέας Δημάτος.

Την ανάθεση του τελικού του Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ, την «OPAP Arena», επισημοποίησε η UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, όπως αναφέρει σε ποστάρισμά του ο Ανδρέας Δημάτος, είχε στείλει ανθρώπους της στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία αποτέλεσαν επί της ουσίας τα test events που είχαν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, η UEFA άναψε το «πράσινο φως» για να διεξαχθεί ο τελικός της ερχόμενης σεζόν (29/05/2024) στο Europa Conference League. Με τον εν λόγω τελικό να είναι ο δεύτερος ευρωπαϊκός μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, αφού τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» αυτός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου:

«Και με τη βούλα της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, στην «Αγιά Σοφιά» ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024!

Με τους αγώνες της ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό όμιλο στον οποίο θα μετάσχει εφέτος αλλά και της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024 να αποτελούν τα απαραίτητα test events προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο ορισμός τον προσεχή Δεκέμβριο! Κάτι που αποτελεί τη συνήθη διαδικασία για γήπεδα χωρίς διεθνή προϋπηρεσία.

Και με την UEFA να μην αρκείται στο ρόλο του παρατηρητή αλλά του ενεργού συμπαραστάτη με την παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας για την άρτια λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ σε αγώνες υψηλού επιπέδου και με την παρουσία αντίπαλων οπαδών για πρώτη φορά από την ημέρα των εγκαινίων της!»
, έγραψε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ