Ώρα αποφάσεων στον Ηρόδοτο δεν θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος δηλώνει πως δεν δύναται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τον Ερασιτέχνη να προτείνει στην ομάδα να υποβιβαστεί και να αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ κάνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όποιον επενδυτή επιθυμεί μέσα από ένα υγιές πλάνο να οδηγήσει την ομάδα στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και προσπάθειες του Δ.Σ του Ερασιτέχνη η συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ' Εθνική με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει θεωρείται αδύνατη.

Η ομάδα μας προέρχεται από έναν αιφνίδιο υποβιβασμό ο οποίος έχει κοστίσει στην ομάδα μας σε διάφορα επίπεδα.

Η νέα συγκρότηση των ομίλων στην Γ' Εθνική επιφέρει ακόμα ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος όπου στην παρούσα κατάσταση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Με απλούς υπολογισμούς, η συμμετοχή μας στην Γ' Εθνική και μάλιστα με -5 βαθμούς, απαιτεί μπάτζετ άνω των 250 χιλιάδων, έως 350 χιλιάδων ευρώ, για επιτευχθεί έστω η παραμονή στην κατηγορία αυτή, όπου βάση της προκηρύξεως θα μετέχουν 17 ομάδες και θα υποβιβάζονται επτά.

Εδώ να σημειωθεί ότι θα μετέχουν τουλάχιστον επτά ομάδες από το βόρειο Αιγαίο για πρώτη φορά στην ιστορία του ομίλου.

Όπου θα απαιτούνται 14 και πλέον ταξίδια με κόστος επτά ως οκτώ χιλιάδων ευρώ ανά ταξίδι, πράγμα που είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε οικονομικά.

Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη προτείνει η ομάδα μας να συμμετέχει στο Α1 της ΕΠΣΗ Ηρακλείου με σκοπό την επανίδρυση και ανασυγκρότηση της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη πριν προβεί σε αυτήν την ενέργεια, ως την τελευταία μέρα δήλωσης στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής στις 20/7/2023, καλεί επίσημα οποίον θεωρείτε κατάλληλος με την μορφή επενδυτή και με τις κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις, οπού να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και μακριά από τοξικότητες την ομάδα μας στην Γ' Εθνική.

Η πόρτα μας είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, πάντα με την συμμετοχή και την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ