Η Ειρήνη Αστρινάκη, στην ομάδα του Δημήτρη Πιτσικάκη

Petite Perle 300×250

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η Ειρήνη Αστρινάκη του Μύρωνα και της Χρυσής Απλαδά γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλέσα Μαλεβιζίου και έχει μία κόρη την Εύα Κανακάκη. Είναι απόφοιτη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, και γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά. Σήμερα είναι φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα «Δημόσια Υγεία -Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας».

Εργάζεται στη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ως Προϊσταμένη του τμήματος ΚΕΠΥΚΑ,(Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).Είναι εν ενέργεια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου και Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Η συμμετοχή της στα κοινά ξεκινά το 1999 οπότε και εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γαζίου με το Συνδυασμό του Γιώργου Μαρκογιαννάκη. Υπηρέτησε με επιτυχία την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών της, από σειρά θέσεων και καθηκόντων που της ανατέθηκαν, για οκτώ συνεχή έτη στο Δήμο Γαζίου.Διετέλεσε Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού, Ύδρευσης, Αγροτικών Ιατρείων, έκδοσης αδειών καταστημάτων και έργων αυτεπιστασίας. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών καθώς και πρώτη Πρόεδρος του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Γαζίου.

Στρατεύεται στο πλευρό του Δημήτρη Πιτσικάκη, πυκνώνοντας τις τάξεις της Συνεργασίας Ευθύνης, με βάση την αποδεδειγμένη αγάπη για το Μαλεβίζι διαθέτοντας την πολύχρονη εμπειρία, την όρεξη, την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό της. Η ικανότητα της να συνθέτει και να οργανώνει αποτελεσματικά, αποτελεί ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προκειμένου να συνεισφέρει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Ειρήνη σε ευχαριστούμε που είσαι στην ομάδα μας….

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ