Αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη

Petite Perle 300×250

Παρότι κυριάρχησε στο πρώτο σετ (6-0) κόντρα στην Μάρτα Κόστιουκ, η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, χάνοντας τελικά με 2-1 σετ (6-0, 5-7, 2-6), σε μια αναμέτρηση που διακόπηκε δύο φορές.

Σε μια αναμέτρηση η οποία πέρασε από… χίλια κύματα, αφού κανονικά ήταν να διεξαχθεί την Τρίτη (4/7) αλλά αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της βροχόπτωσης, η Έλληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Ουκρανιδα και νούμερο 36 στην παγκόσμια κατάταξη, Μάρτα Κίστιουκ, με 2-1 σετ (6-0, 5-7, 2-6).

Μετά την αρχική του χθεσινή διακοπή, ο αγώνας ξεκίνησε τελικά σήμερα στις 14:40, με τη Σάκκαρη μπαίνει… φορτσάτη και να παίρνει εντυπωσιακό προβάδισμα με 5-0. Σε εκείνο το σημείο και μετά από 25 λεπτά αγώνα, η βροχή έκανε ξανά την εμφάνισή της, προκαλώντας νέα διακοπή.

Μετά την επανέναρξη, η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της στο πρώτο σετ με 6-0, όμως μετά και το έβδομο συνεχόμενο κερδισμένο game της, ήρθε η ανατροπή. Η Κόστιουκ ισοφάρισε σε 2-2 και έκανε το break για το πρώτο της προβάδισμα στο ματς, πριν η Σάκκαρη απαντήσει με δικό της break για το 3-3.

Τελικά, η Ουκρανίδα επικράτησε με 7-5, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο τρίτο και καθοριστικό σετ κυριάρχησε, φτάνοντας στο 6-2 και παίρνοντας τελικά την πρόκριση, με τη μεγάλη ανατροπή! Μάλιστα, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η 21χρονη έπεσε στο χορτάρι και πλάνταξε στο κλάμα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο!

Τα σετ: 6-0, 5-7, 2-6

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ