Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την παραίτηση Λοβέρδου

Με λακωνικό τρόπο τοποθετήθηκε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς την σχολίασε με μόλις εννέα λέξεις: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου, ο οποίος δεν παραιτείται μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από όλα τα όργανα του κόμματος, κλείνοντας έτσι μια πορεία δεκαετιών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στον Σκάι, τόνισε ότι η αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου είναι οικειοθελής και σημείωσε ότι «το προσκλητήριο του Κινήματος δεν πρέπει να απευθύνεται σε στελέχη αλλά να εμπνέει τους πολίτες».

Την ίδια ώρα, στελέχη του κόμματος επισημαίνουν ότι παρέλαβαν την επιστολή παραίτησης ταυτόχρονα με την ανακοίνωσή της το πρωί. Ο Ανδρέας Λοβέρδος πάντως σημειώνει ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι αμιγώς πολιτικοί.

Και από τις δυο πλευρές λένε πως δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα η άκρως εμπιστευτική επιστολή που έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος προς τον Πρόεδρο του Κινήματος, στην οποία του εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του.

πηγή: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ