16ο διεθνές κύπελλο πυγμαχίας «MinoasCup» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Petite Perle 300×250

Ο αθλητικός σύλλογος πυγμαχίας «ΜΙΝΩΑΣ» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου συνδιοργανώνουν το 16ο διεθνές κύπελλο πυγμαχίας «MinoasCup». Στην σπουδαία διοργάνωση θα συμμετέχουν 200 και πλέον αθλητές από την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Κύπρο, τη Γεωργία, τη Σερβία και την Ισπανία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Ιουλίου στην πλατείαΕλευθερίας στο Ηράκλειο, με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.Στη σημερινή παρουσίαση των αγώνων στη Περιφέρεια Κρήτης για το 16ο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "ΜΙΝOAS CUP",παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης, ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Πυγμαχίας Ανδρέας Γιαννακόπουλος, οι πρωταθλητές Ελλάδας και μέλη της Εθνικής μας Ομάδας ΜαριεύαΝτασιονάκη, Σταύρος Γιαννακόπουλοςκαι Μάριος Ζερβίδης. 

Στις δηλώσεις που έγιναν αναφέρθηκαν:

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης: «Η πυγμαχία αποτελεί λαοφιλές άθλημα και στην Ελλάδα, έχονταςαναδείξει σημαντικούς αθλητές με διεθνείς διακρίσεις. Στην Κρήτη το άθλημα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια,γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των μικρών αθλητών που ασχολούνται με την πυγμαχία. H Περιφέρεια Κρήτης θέλοντας να συμβάλει έμπρακτα στη διατήρηση και την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος, συνδιοργανώνει και φέτος το διεθνές  τουρνουά  «MinoasCup», που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου αγώνες. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία».

Ανδρέας Γιαννακόπουλος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας: «Πρόκειται για μία διοργάνωση που αποτελεί θεσμό στις διεθνείς διοργανώσεις της πυγμαχίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη,  για την σημαντική συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλήματος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ