Ικανοποίηση στην ΠΑΕ ΟΦΗ για την κίνηση στα διαρκείας

Petite Perle 300×250

Και πώς να μην είναι χαρούμενοι οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την νέας σεζόν είναι άκρως ικανοποιητικές καθώς, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ομάδας, έχουν βρει κάτοχο 750 κάρτες στο διάστημα της πρώτης εβδομάδας διάθεσής τους.

Ο αριθμός αυτός είναι αρκετά υψηλότερος συγκριτικά με το νούμερο των πωλήσεων της πρώτης εβδομάδας της περσινής σεζόν, σχεδόν ο τριπλάσιος από τον περσινό.

Η διάθεσή τους συνεχίζεται κανονικά. Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους, όπως οι τιμές και οι τρόποι αγοράς τους.

To χτίσιμο του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και 10 ημέρες περίπου, η ομάδα εκπέμπει υγεία και αισιοδοξία και αυτό το γεγονός έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία του φίλαθλου κόσμου, κάτι που φαίνεται εμπράκτως και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας!

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, έχουν διατεθεί περίπου 750 διαρκείας, με την κίνηση τόσο στα φυσικά σημεία πώλησης, όσο και ηλεκτρονικά να είναι ζωηρή και τον κόσμο να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για την ομάδα.

Αυτό έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του ΟΦΗ, καθώς πέρυσι τέτοια εποχή, ο αριθμός διάθεσης των διαρκείας ήταν… διψήφιος!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ