Αλέξης Καλοκαιρινός: Πολλά τα προβλήματα στα Δειλινά και έχουμε σχέδιο για την αναβάθμιση των συνοικιών

Petite Perle 300×250

ην ιστορική λαϊκή συνοικία των Δειλινών επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος  Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με πολλούς υποψήφιους Συμβούλους.

Μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν εγκάρδια τον Αλέξη Καλοκαιρινό που είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις γειτονιές και τους δρόμους της περιοχής και να ανταλλάξει απόψεις με τους Δημότες για τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.

    Ο υποψήφιος Δήμαρχος αντίκρισε  μια εικόνα εγκατάλειψης σε μια γεωγραφική ενότητα που ασφυκτιά πολεοδομικά από την έλλειψη κοινόχρηστων χώρων όπως η έλλειψη πλατείας σε όλη την συνοικία, και υποφέρει από την κακή κατάσταση  των δρόμων αλλά και από ατέλειες στο οδόστρωμα πρόσφατα ασφαλτοστρωμένων οδών. Παράλληλα, όπως ενημερώθηκε για την παραβατικότητα και διαπίστωσε ότι η αδρανοποίηση του Πολιτιστικού Συλλόγου έχει ως αποτέλεσμα την αποκινητοποίηση των κατοίκων από πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την περιοχή .  

    «Στα  Δειλινά, όπως και άλλες συνοικίες και γειτονιές , χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις ώστε να αναζωογονηθούν, να ανασάνουν, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων, να υπάρξει ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους» τόνισε ο Αλέξης Καλοκαιρινός συμπληρώνοντας ότι στο πρόγραμμα της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» θα υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο που θα εφαρμοστεί άμεσα εάν οι Δημότες την επιλέξουν στη διοίκηση του  Δήμου Ηρακλείου. 

    «Οι άνθρωποι αυτοί, που ανήκουν στα λεγόμενα «λαϊκά στρώματα» διατηρούν, ωστόσο, την καθαρότητα της ματιάς τους και μιλούν για τις δυσκολίες της ζωής τους με επιγραμματική πυκνότητα. Οι «απλοί άνθρωποι» λένε την αλήθεια, απλά. Θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες τους» κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ