Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Φραντζέσκου ως προπονητής του ΠΟΑ

Petite Perle 300×250

Ο ΠΟΑ παρουσίασε τον νέο του προπονητή Κώστα Φραντζέσκο ο οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ,ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και ΟΦΗ .

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας που παρουσίασε στους δημοσιογράφους τον Κώστα Φραντζέσκο λέγοντας:

"Είδαμε ότι έχουμε κοινή φιλοσοφία, το προφίλ του ταιριάζει πάρα πολύ σε αυτό της ομάδας. Σαν προσωπικότητα, τον γνωρίζουν όλοι σαν παίκτη και σαν προπονητή όμως αυτό που μας έκανε ν' ασχοληθούμε πιο ζεστά είναι ότι για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τις υποδομές και όπως γνωρίζετε για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε προπονητές που θα έρθουν από την ακαδημία και τα οποία θα εξελιχθούν. Όπως επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που μας έκανε να μιλήσουμε μαζί του είναι το ήθος που έχει και έτυσι πολύ εύκολα ήρθαμε σε συμφωνία".

"Ήρθαμε σε συμφωνία τις τελευταίες ημέρες, μου εξήγησε ο πρόεδρος πως θέλει να λειτουργήσει ο σύλλογος και συμφωνήσαμε απευθείας. Και το λέω γιατί πράγματι υπάρχουν πολλά κοινά με την ακαδημία που εργαζόμουν γιατί υπάρχει όραμα αλλά και επιθυμία να βγουν από τα σπλάχνα του ΠΟΑ παιδιά που θα κάνουν καριέρα. Κανένας δεν είναι πιο μπροστά από τον σύλλογο και το πιο σημαντικό είναι να θέλουν να εξελιχθούν τα παιδιά. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, να έχουν ζήλο τα παιδιά και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν τόπο που αγάπησα πάρα πολύ, έχω φίλους και συντέκνους και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά" είπε αρχικά ο Κώστας Φραντζέσκος και συνέχισε:

 "Όλους όσους έχουν ρωτήσει μου είπαν πως υπάρχει μια βάση και θέλουμε να την υποστηρίξουμε, κάτι που λείπει από πολλούς τομείς του ποδοσφαίρου. Μιλήσαμε, είπαμε υπέρ και κατά πράγματα και όταν υπάρχει μια ομοφωνία τότε μπορεί να βγει κάτι καλό. Όταν έχεις έναν κοινό στόχο τότε μπορείς να τον πετύχεις και αν πατήσουμε πάνω σε αυτά τα πράγματα που έχουμε πει τότε ο σύλλογος μπορεί να έχει όφελος. Προφανώς σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ήρθα σε ένα μέρος που το γνωρίζω. Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για την Γ' Εθνική, οι όμιλοι μειώθηκαν σε τέσσερις, το 50% των ομάδων θα εξαφανιστεί γιατί 10 ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό για να μείνουν στην κατηγορία. Εμείς πρέπει να παντρέψουμε την καλή πορεία με την εξέλιξη των μικρών παιδιών. Ξέρω το ρόστερ, ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε, δεν θέλουμε υπερβολές γιατί καμία φορά φέρνουν καταστροφή. Ο στόχος έχει να κάνει μακροπρόθεσμα με την στρατηγική που έχει ο κάθε σύλλογος"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ