Δεν σταματά να κατακτά κορυφές η ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL

Petite Perle 300×250

Όλο και πιο εντυπωσιακή είναι η πορεία της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL  της οικογένειας Αλμπαντάκη! Η πρωτοπόρα στον κλάδο του ελαιολάδου κρητική εταιρεία πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά με τα προϊόντας της αλλά και την ίδια να «σαρώνουν» στους διαγωνισμούς ανά την υφήλιο, κατακτώντας το ένα βραβείο μετά το άλλο.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο των Greek Exports Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν για 11η συνεχή χρονιά φέτος με τη συμμετοχή των κορυφαίων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Manufacturing Export Company» αποδεικνύοντας έτσι πως η στρατηγική διείσδυσης στην παγκόσμια αγορά που ακολουθεί είναι άκρως επιτυχημένη φέρνοντας τα προϊόντα της κρητικής φύσης στις αγορές του κόσμου.

Η ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL της οικογένειας Αλμπαντάκη συμμετείχε και φέτος στο iTQi Superior Taste Award, την πιο διάσημη πιστοποίηση γεύσης παγκοσμίως, αναγνωρισμένη στη βιομηχανία Food & Bev. Το κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο AGRELIA κατέκτησε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με 2 χρυσά αστέρια! «Η εταιρεία μας είναι υπερήφανος πρεσβευτής της κρητικής φύσης διεθνώς», σημείωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL , Μιχάλης Αλμπαντάκης, τονίζοντας πως η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον με σεβασμό στο παρελθόν, «παντρεύοντας» την παράδοση με τις πλέον σύγχρονες κατακτήσεις της τεχνολογίας στον κλάδο.

Η εταιρεία έλαβε συμμετοχή και στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου LONDON IOOC 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Μάιο του 2023, με τα πολυβραβευμένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ELEONES και AGRELIA, τα οποία κατέκτησαν ασημένια βραβεία μέσα από την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και γευσιγνωσίας του Διεθνούς Συμβουλίου Ελιάς. «Είμαστε περήφανοι και εξαιρετικά χαρούμενοι! Ανάμεσα σε εκατοντάδες ελαιόλαδα από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες με υψηλότατο επίπεδο ποιότητας, τα προϊόντα μας πρωταγωνιστούν. Τα βραβεία αυτά αντανακλούν όχι μόνο την ποιότητα του ελαιολάδου αλλά και την αγάπη όλων των παραγωγών μας», δήλωσε ο Μιχάλης Αλμπαντάκης.

Νωρίτερα, η κρητική εταιρεία είχε συμμετάσχει στα Mediterranean Taste Awards 2023 με ένα νέο προϊόν, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΧΡΥΣΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ», κατακτώντας ακόμα ένα χρυσό βραβείο! Με μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από κορυφαίους σεφ, και εμπειρογνώμονες τροφίμων, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «ΧΡΥΣΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ» της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL μάγεψε τους ουρανίσκους επιβεβαιώνοντας τη μοναδικότητά του. «Οι «Χρυσοί Ελαιώνες» είναι ένα νέο προϊόν που μόλις κυκλοφόρησε! Στον πρώτο διαγωνισμό που συμμετείχε βραβεύτηκε και μάλιστα κατακτώντας την υψηλότερη διάκριση! Αυτό μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον που ονειρευόμαστε και για το οποίο εργαζόμαστε!» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL.

Τον περασμένο μήνα, ένα ακόμα σημαντικό βραβείο προστέθηκε στην «τροπαιοθήκη» της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL! Στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου Terraolivo 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, οι ELEONES κατέκτησαν το χρυσό βραβείο! Η κριτική επιτροπή του Terraolivo, που αποτελείται από τους πιο έμπειρους γευσιγνώστες EVOO του κόσμου, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι ELEONES αποτελούν τη δύναμη πυρός της εταιρείας αφού δεν σταματά να κατακτά βραβεία σε κάθε διαγωνισμό που συμμετέχει!

Η ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL έχει συμμετάσχει και φέτος σε όλες τις σημαντικές για το ελαιόλαδο εκθέσεις του κόσμου με την παρουσία της να είναι καθηλωτική και το περίπτερό της πόλος έλξης για τους επισκέπτες που δεν σταματούν να ρωτούν για τον «χρυσό» της Κρήτης. Χωρίς αμφιβολία, αποτελεί την πλέον ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του ελαιολάδου της Κρήτης, αφού μέσα σε λίγα χρόνια – και μάλιστα εν μέσω πολλαπλών κρίσεων – καταφέρνει να μεγαλώνει, να «ανοίγεται» στον κόσμο και να καθιερώνεται. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει επεκταθεί και προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, με τα προϊόντα της να βρίσκονται σε 45 χώρες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, την Κίνα, τη Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Ρωσία.

«Δημιουργούμε προϊόντα με προστιθέμενη αξία. Αναπτυσσόμαστε με υγιή τρόπο, μέσα από τη σκληρή δουλειά, τις στοχευμένες επενδύσεις και τον εξωστρεφή προσανατολισμό μας», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALMPANTAKIS S.A. – CRETAN MILL, Μιχάλης Αλμπαντάκης. Ο ίδιος σημειώνει πως η οικογένειά του εργάζεται μεθοδικά από το 1866 με αγάπη και μεράκι, με γνώμονα την παγκόσμια αναγνώριση της μοναδικής ποιότητας των προϊόντων της κρητικής γης και την ανάπτυξη του τόπου. «Πίσω από τον καρπό της ελιάς βλέπουμε τους συνεργάτες μας, τους παραγωγούς που μας εμπιστεύονται, τους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο, τον τόπο μας, τα παιδιά μας. Έχουμε συναίσθηση της ιστορικής μας ευθύνης απέναντι στα Καλέσσα που είναι η έδρα μας, το Μαλεβίζι, την Κρήτη. Απέναντι στο προϊόν που έδωσε ζωή στο νησί μας και αποτελεί θεμέλιο λίθο της ευημερίας του.», δηλώνει ο Μιχάλης Αλμπαντάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ