Μια ακόμη πιστοποίηση για τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Petite Perle 300×250

Από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την πώληση ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Μια ακόμη πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), αυτής του συστήματος διανομής και πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων, έρχεται να προστεθεί στις πρακτικές και διαδικασίες ελέγχου ποιότητας που εφαρμόζει η Χαλκιαδάκης Α.Ε., επιβεβαιώνοντας την διαρκή προσπάθεια παροχής ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις αλλά και τις διαδικασίες των Super markets Χαλκιαδάκης και προχώρησε στην έκδοση σχετικής Βεβαίωσης ότι το σύστημα «Αρχών και κατευθυντήριων Γραμμών ορθής Πρακτικής Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων» συμμορφώνεται με τις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις. Η εν λόγω πιστοποίηση έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς άλλων, εξίσου σημαντικών πιστοποιήσεων που έχει εκδώσει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την Χαλκιαδάκης Α.Ε., και οι οποίες αφορούν κομβικούς τομείς της λειτουργίας της, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των προϊόντων και τη διαχείριση της ποιότητας της εταιρείας.

Η νέα πιστοποίηση έρχεται να επιβεβαιώσει εκ νέου τη σημασία που δίνει η Χαλκιαδάκης Α.Ε. στην ασφάλεια των προϊόντων και διαδικασιών της και στην απαρέγκλιτη τήρηση όλων των κανονιστικών υποχρεώσεών της. Ειδικά δε σε ένα τόσο νευραλγικό τομέα όπως η διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων, η αξιόπιστη πιστοποίηση μέσω της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί απόδειξη της αναγνώρισης της σημασίας που έχει για την Χαλκιαδάκης Α.Ε. η εστίαση στην κάθε λεπτομέρεια για την επιχειρηματική της λειτουργία.

Σύμφωνα με τη νέα πιστοποίηση, τα Super Markets Χαλκιαδάκης διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς αποθήκευσης και εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, όπως είναι αντισηπτικά, πάνες ενηλίκων, είδη υγιεινής όπως προστατευτικές μάσκες, γάντια, αντισηπτικά υγρά χεριών, προφυλακτικά, επιθέματα και επιδέσμους κ.α. .

Στην εκδήλωση απονομής του πιστοποιητικού παρευρέθηκαν από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) ο Σάββας Πελτέκης, Δ/νων Σύμβουλος, Γιώργος Μελαχροινός, υπεύθυνος Ιατροτεχνολογικών, Uxue Azpiroz, Δ/ντρια Κρήτης, Μαρία Φραγκιαδάκη, επικεφαλής Επιθεωρήτρια και o Γιάννης Τσιριγωτάκης, Διευθυντής Συμβουλευτικού τομέα της VELTIA. Εκ μέρους της Χαλκιαδάκης Α.Ε., την πιστοποίηση παρέλαβε η Υπεύθυνη Ποιότητας της εταιρείας Στέλλα Χναράκη, ενώ παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Χριστίνα Χαλκιαδάκη, τονίζοντας και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που προσφέρει στους καταναλωτές της.

Υπενθυμίζεται ότι δέσμευση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι η διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας στο σύνολο των δραστηριοτήτων της και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται τα παρακάτω:

Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας 9001, που πιστοποιεί ότι οι διαδικασίες της εταιρείας συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του διεθνούς πρότυπου ISO 9001, προσφέροντας ένα συνεκτικό πλαίσιο διαχείρισης ποιότητας.

Εφαρμογή Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων 22000 και Δράσεων Διασφάλισης της Εταιρικής Κουλτούρας για την Ασφάλεια Τροφίμων (Food Safety Culture) για την ασφάλεια των τροφίμων και την υλοποίηση δράσεων διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων.

Εφαρμογή Βασικών Αρχών Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESG), που οδηγούν σε δραστηριότητες που λαμβάνουν υπόψιν τις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Πιστοποίηση Αποθήκευσης και Εμπορίας Βιολογικών Προϊόντων – BIO, με την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών σε όλα τα στάδια αποθήκευσης και εμπορίας των προϊόντων.

Ιδιωτικό Πρωτόκολλο Διασφάλισης Προϊόντων Μαναβικής (E-Cert), για εξασφάλιση της ποιότητας, πλήρους ιχνηλασιμότητας και ασφάλειας των προϊόντων.

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ιχνηλασιμότητας Προϊόντων Κρέατος, για εξασφάλιση της προέλευσης και της ποιότητας του κρέατος, για όλα τα στάδια της παραγωγής.

Κοινός παρονομαστής σε όλα τα παραπάνω είναι η αδιαπραγμάτευτη και σταθερή πεποίθηση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. που θέτει την ποιότητα στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Όχι σε θεωρητικό, αλλά σε πρακτικό επίπεδο, με πιστοποιήσεις από αξιόπιστους, κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς. Αυτή η φιλοσοφία άλλωστε, αποτελεί και βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα της μεγάλης Κρητικής εταιρείας.

Μάθετε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις της Χαλκιαδάκης Α.Ε. ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ