Αναζητείται ο ασυνείδητος που τραυμάτισε με "αδέσποτη" σφαίρα Ελβετίδα τουρίστρια

Petite Perle 300×250

Άκαρπες για την ώρα οι έρευνες των αρχών

Δεν έχουν  αποδώσει ως τώρα καρπούς, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που πυροβολούσαν άσκοπα το απόγευμα του Σαββάτου στον Στύλο Αποκορώνου.

Πυροβολισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 46χρονης Ελβετίδας που απολάμβανε το φαγητό της σε ταβέρνα του χωριού. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα άρχισαν τις έρευνες, κινούμενοι στο περιβάλλον του γαμπρού, στο γάμο που  γινόταν στο χωριό. Εκείνη  την ώρα φίλοι και συγγενείς του, πυροβολούσαν για να τον «αποχαιρετίσουν», όπως συνηθίζεται στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία από τις βολίδες, που βρέθηκε και παραδόθηκε στην αστυνομία, χτύπησε στα κλαδιά πλατάνου και τραυμάτισε την 46χρονη που εκείνη την ώρα με την παρέα της γευμάτιζε στη σκιά του. Ευτυχώς το τραύμα στον ώμο ήταν επιπόλαιο και δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο, παρά μόνο παροχή πρώτων βοηθειών.

Θα θυμάται όμως για πάντα την περιπέτεια που πέρασε, προϊόν αυτού του ανόητου «εθίμου» που συνεχίζει να προσβάλει την Κρήτη και να προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις σε όλο τον κόσμο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ