Μία δυναμική και ξεχωριστή παρουσία στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη

Petite Perle 300×250

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν και στην Περιφέρεια Κρήτης ο πετυχημένος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης μετά και τη στήριξη που έλαβε από το κυβερνών κόμμα ετοιμάζεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Η συγκρότηση πάντα ενός ψηφοδελτίου καταγράφει τη δυναμική και την προοπτική μέσα από τα ονόματα που πλαισιώνουν την παράταξη και δίνουν δίνουν το στίγμα για τη νικηφόρα πορεία.

Μία τέτοια υποψηφιότητα είναι και του διακεκριμένου Πυρηνικού Ιατρού και Ερευνητή του ΙΤΕ Γιώργου Παπαδάκη που πραγματικά κοσμεί το ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με το διεθνές κύρος του και την επιστημονική του κατάρτιση θα συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Κρήτης, προβάλλοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας.

Κοντά του βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας και τέως Βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Μπαντουβάς, που στηρίζει διαχρονικά το Σταύρο Αρναουτάκη και έχει το Γιώργο Παπαδάκη σαν παιδί του.

Με τέτοιες ξεχωριστές και δυναμικές υποψηφιότητες σαν του Γιώργου Παπαδάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης θα πρέπει να νοιώθει σίγουρος για την επανεκλογή του, για να συνεχίσει το έργο του και να ολοκληρώσει την πολυετή παρουσία του στα αυτοδιοικητικά της Κρήτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ