Συγκλονίζει το νέο εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Τα καυτά υγρά του προκαλέσουν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα

Petite Perle 300×250

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία το νέο εργατικό ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα, 17 Ιουλίου στο Ηράκλειο

Νέο εργατικό ατύχημα στην Κρήτη, αυτή τη φορά σε συνεργείο αυτοκινήτων, όπου 24χρονος υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα, με τον ίδιο να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε όταν… έσκασε ψυγείο αυτοκινήτου, την ώρα που ο άτυχος εργαζόμενος έκανε εργασίες στο όχημα. Συνέπεια να πεταχτούν υγρά και να του προκαλέσουν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί σε συνεργείο αυτοκινήτων στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου Μοιρών, προκαλώντας συναγερμό στο ΕΚΑΒ και στην Αστυνομία, ενώ τις συνθήκες του ατυχήματος θα διερευνήσει τις επόμενες μέρες η Επιθεώρηση Εργασίας.

Δεν είναι συχνά τέτοιου είδους ατυχήματος, τονίζουν ειδικοί, οι οποίοι αναφέρουν την επικινδυνότητα στη περίπτωση που εργαζόμενοι ελέγξουν τη μηχανή η οποία έχει ανεβάσει υψηλές θερμοκρασίες.

Τον προβληματισμό του για τον μεγάλο αριθμό εργατικών ατυχημάτων σε επίπεδο χώρας, τα οποία ανέρχονται σε 72 μέχρι σήμερα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ