Ηλεία: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 68χρονου με δράστη τον 70χρονο αδελφό του

Petite Perle 300×250

Ο «γρίφος» της στυγερής δολοφονίας 68χρονου στην Εφύρα της Ηλείας, φαίνεται πως λύθηκε, αφού σήμερα το πρωί η εισαγγελέας Αμαλιάδας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 70χρονου αδελφού του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος ήταν αυτός που είχε υποστηρίξει ότι βρήκε νεκρό τον άτυχο 68χρονο και είχε, όπως είχε πει, ξεπλύνει τα αίματα γιατί δεν άντεχε το θέαμα να βλέπει τον αδερφό του άγρια δολοφονημένο.

Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι ήταν αυτή που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον 70χρονο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός που είχε επισκεφθεί το θύμα το επίμαχο διάστημα.

Σε ό,τι αφορά στο κίνητρο, όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται το tempo24.news, τα δύο αδέρφια φαίνεται ότι δεν είχαν καλές σχέσεις και φέρονται να είχαν και συχνούς τσακωμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, δεν έχει συλληφθεί ακόμη, καθώς δεν έχει εκδοθεί προς το παρόν ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 68χρονος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο σπίτι όπου έμενε, στο χωριό Εφύρα, φέροντας 40 χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία τουλάχιστον τα μισά του προκάλεσαν βαθιά τραύματα που απέβησαν μοιραία για τη ζωή του.

Κατά τη διενέργεια αυτοψίας στον τόπο του εγκλήματος, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας στο σπίτι του θύματος, ενώ από την ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώθηκε ότι ο 68χρονος εκτός από τις κακώσεις στο κεφάλι, έφερε πάνω από 10 τραύματα άμυνας στα χέρια.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί, αφού αξιοποίησαν τα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, αλλά και από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, διακρίβωσαν τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας του 68χρονου, από τον 70χρονο κατηγορούμενο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 70χρονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

πηγή: www.patrisnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ