Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στην παρουσίαση του βιβλίου «Κρουσώνας: Από το μύθο στην ιστορία»

«Ο Γιώργος και ο Μύρωνας Ξυλούρης κουβαλούν με πάθος, αγάπη και μεράκι την ιστορία του τόπου τους. Με το σπουδαίο αυτό βιβλίο καταφέρνουν να μεταφέρουν στις επόμενες γενιές και αυτό είναι το πολύ σημαντικό, την ιστορία αυτού του σπουδαίου τόπου, του Κρουσώνα που όλοι είμαστε περήφανοι για αυτόν. Γιατί από τα πρώτα χρόνια της γέννησης αυτού του τόπου μέχρι και σήμερα έχει προσφέρει σπουδαίο έργο με θυσίες, αγώνα και αίμα όχι μόνο στο Μαλεβίζι και στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά το χαιρετισμό του στην παρουσίαση του βιβλίου «Κρουσώνας: Από το μύθο στην ιστορία» του Γιώργου και Μύρωνος Ξυλούρη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου συνεχάρη τους συγγραφείς για την επιμέλεια, τη φροντίδα, το μεράκι, και την πολλή και επίπονη αρχειακή έρευνα, που οδήγησαν στην έκδοση του βιβλίουπου αποτελεί παρακαταθήκη  για τις γενιές που έρχονται. Ευχαρίστησε επίσης την τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Κώστα Φασουλάκη για την διαρκή στήριξη τους στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Κρουσώνας: Από το μύθο στην ιστορία» το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης κ.α.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ