Χαλκίδα: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης ψησταριάς που συνελήφθη για τον θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Petite Perle 300×250

Ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο ιδιοκτήτης ψησταριάς, ο οποίος συνελήφθη για τον θάνατο του 46χρονου από θερμοπληξία στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 46χρονος μετακινούταν με ποδήλατο και έκανε κάποια θελήματα για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Ο άτυχος 46χρονος γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, χθες Πέμπτη, ανέφερε στη μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Αμέσως επικοινώνησαν με γιατρό ο οποίος τους συνέστησε κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση όμως χειροτέρευε από ώρα σε ώρα και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, τα δύο αδέρφια του και οι γονείς του είναι απαρηγόρητοι, καθώς όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα εργατικό και καλοσυνάτο παιδί, με όρεξη για ζωή και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό του περιβάλλον που συνομίλησε στο eviaonline, ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ρίξουν η νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ντελιβεράς, διαψεύστηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας, ο άτυχος άνδρας πέθανε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεσή του σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Πηγή NEWSBOMB.GR

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ