Διαμαρτυρία για εγκατάλειψη της περιοχής στο Λιβάδι Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Δικό του μηχάνημα αναγκάστηκε να βάλει ιδιώτης για να καθαρίσει τον αγροτικό δρόμο, στο Λιβάδι Κρουσώνα, προκειμένου να μπορούν οι πελάτες να έχουν πρόσβαση στο αγροτουριστικό κατάλυμα που διατηρεί, όπως είπε στη Φωνή του Μαλεβιζίου, ο ιδιοκτήτης κ. Γιάννης Τσικανδυλάκης, που απέστειλε και τη σχετική φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον ίδιο,  τα τελευταία χρόνια, κάθε Μάιο μηχάνημα του Δήμου Μαλεβιζίου, πήγαινε εκεί και καθάριζε το δρόμο που οδηγεί στον παραδοσιακό ξενώνα και έκλεινε τις λακκούβες μετά τις κακοκαιρίες του χειμώνα, για να μπορούν να έχουν πρόσβαση αγρότες που έχουν εκεί περιουσία αλλά και οι πελάτες της επιχείρησης.

Φέτος αυτό δεν έγινε, με τον ίδιο να έχει κάνει οχλήσεις προς τους αντιδημάρχους το προηγούμενο διάστημα, αλλά το αίτημά του να μην βρίσκει ανταπόκριση. "Πήγα δυο φορές στον δήμο Μαλεβιζίου και μίλησα με αντιδημάρχους για να έρθει γκρέιτερ. Που είπαν ότι θα το στείλουν αλλά αυτό δεν έγινε", είπε ο ίδιος.

Έτσι, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα μικρό μηχάνημα για να καλύψει τουλάχιστον τις λακκούβες και να τακτοποιήσει όπως όπως τα επίμαχα σημεία.

« Αναγκάζονται οι πολίτες να φτιάχνουν τους δρόμους, που θα έπρεπε ο δήμος Μαλεβιζίου να συντηρεί» σχολίασε στέλνοντας τη σχετική φωτογραφία, συμπληρώνοντας ότι το μόνο που τον στενοχωρεί, είναι ότι πρόκειται για ένα μέρος που επισκέπτονται τουρίστες από όλο τον κόσμο. « Προχθές ήρθαν από τη Νέα Ζηλανδία στο Λιβάδι. Το μόνο αρνητικό κομμάτι είναι αυτός ο δρόμος…» .  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ