Γ.Αλεξάκης: Η Ανάπτυξη δεν έρχεται … μόνη της – Αναγκαία η στήριξη στους επιχειρηματίες από τον Δήμο

Petite Perle 300×250

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου με το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ




Το "επιχειρείν" στο Δήμο Ηρακλείου τέθηκε στο "τραπέζι" της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Αλεξάκης με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΝΗ.

Μεταξύ των πολυάριθμων θεμάτων που απασχολούν τους εμποροβιοτέχνες είναι και η ανάγκη οργάνωσης του ΒΙΟ.ΠΑ Φοινικιάς μέσα και από πρωτοβουλίες που ο Δήμος Ηρακλείου πρέπει να αναλάβει, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου με τον φορέα διαχείρισης, ενώ αναδεικνύεται ως διαχρονικό – και διαχρονικά άλυτο – το πρόβλημα της μόνιμης και νόμιμης στέγης που χρειάζονται οι βιοτέχνες και οι έμποροι στο Ηράκλειο.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ, Μπάμπης Λεκάκης καλωσόρισε τον Γιώργο Αλεξάκη και τους συνεργάτες του, μέλη της παράταξης "Μαζί για το Ηράκλειο", την οικονομολόγο Μαρία Τσιμιτάκη και τον εργολάβο οικοδομών, Μαρίνο Τζανάκη.

Ο κ.Λεκάκης παρουσίασε τις θέσεις της Ομοσπονδίας και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "μια ωραία πόλη – όπως την οραματίζεται και την περιέγραψε ο Γιώργος Αλεξάκης – βοηθάει και τους επιχειρηματίες".

"Αν θέλουμε να μιλάμε για Ανάπτυξη σε επίπεδο Δήμου Ηρακλείου, πρέπει σε επίπεδο κέντρων λήψης αποφάσεων να γίνουν ριζικές τομές που θα στηρίξουν ουσιαστικά την επιχειρηματικότητα στο Δήμο" – ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για το Ηράκλειο", υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Αλεξάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ