Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης

Petite Perle 300×250

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου έφτασε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος, συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια υπουργό, Ειρήνη Αγαπηδάκη, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, σήμερα και αύριο, στο νησί.

Όπως αναφέρει η ertnews.gr, ακολούθησε σύσκεψη με την διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης και του νοσοκομείου, στελέχη και διευθυντές κλινικών του τριτοβάθμιου νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού.

Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης – Τι περιλαμβάνει η διήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προσήλθε στο ΠΑΓΝΗ χωρίς να κάνει δήλωση και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα του ΕΣΥ εργαζομένων του νοσοκομείου. Με αφορμή την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη, έχει προκηρύξει, από τις 8 το πρωί, τρίωρη στάση εργασίας το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, το οποίο, σύμφωνα με τον πρόεδρό του Δημήτρη Βρύσαλη, έχει ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό.

Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης – Τι περιλαμβάνει η διήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη

Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κ. Αγαπηδάκη, μετά το πέρας της επίσκεψής τους στο ΠΑΓΝΗ, θα επισκεφθούν το Βενιζέλειο, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθούν με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Αύριο Σάββατο θα επισκεφθούν τα Χανιά και το τοπικό νοσοκομείο.

ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ