Πρόταση της Αλ Χιλάλ προσφέρει 400 εκατ. ευρώ στον Κιλιάν Εμπαπέ και άλλα 200 εκατ. στην Παρί Σεν Ζερμέν

Petite Perle 300×250

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν υπολογίζεται από την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας κινεί ήδη τις διαδικασίες για τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού!

Τα περιθώρια στενεύουν και η αγωνία κορυφώνεται για το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, το οποίο μοιάζει σχεδόν αδύνατον να είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο γαλλικός σύλλογος τον απέκλεισε από την προετοιμασία επί ασιατικού εδάφους και κατέστησε σαφές πως δεν τον υπολογίζει, επιθυμώντας να τον ξεφορτωθεί με πώληση το συντομότερο δυνατόν. Και στο άκουσμα αυτής της είδησης, οι Σαουδάραβες έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά, βάζοντας μπροστά τις μηχανές για να υπογράψουν τον 25χρονο σταρ!

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Γάλλος ρεπόρτερ, Σαντί Αουνά, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ψάχνει τη μεταγραφή του Μπαπέ με προορισμό την Αλ Χιλάλ και είναι διατεθειμένη να προσφέρει γη και ύδωρ στον Γάλλο επιθετικό από τη στιγμή που δεν κατάφερε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι νωρίτερα στο τρέχον καλοκαίρι. Ακόμα και για συμβόλαιο ενός έτους, καθώς υπάρχουν πάντα οι φήμες πως έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το 2024.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες εμφανίζονται αποφασισμένοι να προσφέρουν 200 εκ. ευρώ στην Παρί για να πει το "ναι" αλλά και συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στον Εμπαπέ, με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 400 εκ. ευρώ!

πηγή: www.paok24.com

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ