«Βουνά» τα σκουπίδια στο Παλαιόκαστρο – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι από την δυσοσμία και τα ποντίκια που κάνουν παρέλαση

Petite Perle 300×250

Κάθε τέσσερις μέρες μαζεύουν τα σκουπίδια τα απορριμματοφόρα με αποτέλεσμα οι κάδοι να ξεχειλίζουν και να δημιουργούνται εικόνες ντροπής στην περιοχή

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του Παλαιόκαστρου, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μόνο αποπνικτική και αφόρητη μπορεί να χαρακτηριστεί, εξαιτίας των σκουπιδιών.

Σακούλες σκουπιδιών και δυσοσμία συνθέτουν το απαράδεκτο σκηνικό, με τα ποντίκια να κάνουν παρέλαση και τους κάτοικους να έχουν φτάσει στα όριά τους.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε στο neakriti.gr κάτοικος της περιοχής, σακούλες σκουπιδιών, γεμάτοι κάδοι ακόμη και… καναπέδες «στολίζουν» το Παλαιόκαστρο.

«Πριν καμία εβδομάδα περίπου ήρθαν εθελοντές και μάζεψαν κάποια σκουπίδια και χόρτα βάζοντάς τα μέσα σε μαύρες σακούλες, οι οποίες είναι ακόμα παρατημένες στην άκρη του δρόμου. Δεν έχει έρθει κανείς να τα μαζέψει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται! Τα σαββατοκύριακα το πρόβλημα παίρνει άλλες διαστάσεις με τα σκουπίδια να πολλαπλασιάζονται λόγω των λουόμενων», περιγράφει αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος όπως μας ανάφερε έχει επικοινωνήσει με τους αρμόδιους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε, η παραλία παρά το άθλιο σκηνικό που επικρατεί τριγύρω, παραμένει καθαρή, όμως η υπόλοιπη περιοχή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα καθώς τα απορριμματοφόρα μαζεύουν τα σκουπίδια κάθε 3-4 μέρες, με αποτέλεσμα οι κάδοι να ξεχειλίζουν.

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά  μιλώντας στο neakriti.gr, πέρα από τα σκουπίδια που αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για το Παλαιόκαστρο οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα με συχνές διακοπές νερού σχεδόν κάθε εβδομάδα.

neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ