Συλλυπητήρια Δήλωση του Γιάννη Κουράκη για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Petite Perle 300×250

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης για την απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, έκανε την ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την βαθύτατη θλίψη μου, για την απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ενός ανθρώπου που ξεχώρισε για την τεράστια και ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά της.

Σε όλη της την ζωή ασχολήθηκε με τις ανάγκες και τον πόνο πασχόντων συνανθρώπων μας και αφιέρωσε όλες τις δυνάμεις της στην καλύτερη κατά το δυνατόν εξυπηρέτηση των αναγκών αυτών.

Ιδιαίτερη ήταν η μέριμνα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, για τα παιδιά, στα οποία κυριολεκτικά αφιέρωσε τον εαυτό της, ως Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», δημιουργώντας τεράστιες υποδομές σε ένα δύσκολο και κρίσιμο τομέα, όπως είναι η καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Η μοναδική αυτή προσφορά της εκτιμήθηκε από όλους, τόσο εντός της χώρας μας όσο και εκτός αυτής και δεν ήταν καθόλου τυχαία η ανάδειξη της σε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, υπηρετώντας κατά τρόπο υποδειγματικό τις γενικές και απαράβατες αρχές του ανθρωπισμού και της κοινωνικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Πραγματικά λυπούμαστε για την απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει συνέχεια στο τεράστιο και σπουδαίο έργο που μας αφήνει. 

Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ