Έγινε η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Petite Perle 300×250

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τον υποψήφιο δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου και επικεφαλής του Συνδυασμού  «Λασίθι ώρα ευθύνης» Γιώργο Αθανασάκη.

Ο κ. Αρναουτάκης συνομίλησε με τον υποψήφιο δήμαρχο για ώρα γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως Δήμος το Οροπέδιο Λασιθίου και υποσχέθηκε απεριόριστη στήριξη στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο κ. Αθανασάκης, ως αυριανός δήμαρχος Οροπεδίου, με τους συνεργάτες του, για να τα επιλύσει και να κάνει πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη όλης της περιοχής, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Δεν παρέλειψε εξάλλου να σχολιάσει ο Περιφερειάρχης Κρήτης το διευρυμένο με πολλά και ικανά στελέχη ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτήσει μέχρι τώρα ο Συνδυασμός «Λασίθι ώρα ευθύνης», γεγονός που μαρτυρά και τη δυναμική της όλης προσπάθειας που γίνεται ώστε ο Δήμος Οροπεδίου να γυρίσει σελίδα.

Πολύπειρος γύρω από εκλογικές αναμετρήσεις και μάλιστα νικηφόρες ο Σταύρος Αρναουτάκης έδωσε και τις συμβουλές του στο Γιώργο Αθανασάκη, ο οποίος από την πλευρά του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του γι αυτή την παραγωγική και πολλά υποσχόμενη συνάντηση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ