Τίμησαν τον ιερέα Μιχαήλ Μανιαδή στον Κολυβά (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε σήμερα το πρωί η Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονα στον Κολυβά Γαζίου προεξέχοντος του Ηγουμένου της Μονής Επανωσήφη Διονύσιου Κασιμάτη.

Επίσης πολλοί ήταν οι ιερείς από γειτονικές ενορίες που παρευρέθηκαν και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως ο πατήρ Κωσταντίνος Πετούσης, όπως και τον Ηγούμενο της Μονής Επανωσήφη.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι κοινώνησε πολύς κόσμος, ενώ αρκετές ήταν και οι αρτοκλασίες που προσφέρθηκαν για να τιμήσουν τον Άγιο Παντελεήμονα.

Έγινε λιτανεία της εικόνας και η ενορία του Αγίου Παντελεήμονα τίμησε τον πατήρ Μιχαήλ Μανιαδή, που σημειωτέον έβαλε το θεμέλιο λίθο του σημερινού ναού το 1981, ενώ ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε το 2001 επί Μητροπολίτη Τιμόθεου.

Ο εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα πατήρ Κωσταντίνος Πετούσης, πρόσφερε στον πατήρ Μιχαήλ Μανιαδή ένα χρυσό σταυρό και στη συνέχεια στη σύντομη τοποθέτηση του ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν και είπε πως μία τέτοια στιγμή περίμενε από κάποιους άλλους που έχουν ξεχάσει την προσφορά του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ