Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά στα Χανιά

Petite Perle 300×250

Στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, οι Βουλευτές Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης και Ρεθύμνου Μανώλης Χνάρης

Στο Γαβαλοχώρι Χανίων, όπου τελέστηκε η κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αποτελούμενη από το Βουλευτή Ηρακλείου Φραγκίσκο Παρασύρη και Ρεθύμνου Μανώλη Χνάρη.

Σε δήλωση του ο Φραγκίσκος Παρασύρης αναφέρει: «Δυο νέοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους στη μάχη κατά της φωτιάς. Δυο ιπτάμενοι ήρωες, παλεύοντας για να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές, το περιβάλλον και τις περιουσίες των πολιτών, αψηφώντας τον κίνδυνο θυσιάστηκαν επιτελώντας το καθήκον τους. Τα Χανιά και η Κρήτη ολόκληρη τίμησαν και αποχαιρέτησαν  σήμερα τον Σμηναγό Χρήστο Μουλά. Η πολιτεία και η ελληνική Βουλή ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της θυσίας του, με σχετική απόφαση υιοθέτησε το αγέννητο παιδί του άτυχου ήρωα πιλότου. Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η Πατρίδα τους ευγνωμονεί». 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ