Χωρισμός "βόμβα" για ζευγάρι της ελληνικής πολιτικής ζωής

Petite Perle 300×250

Όταν βέβαια πολιτική και έρωτας μπλέκονται, τότε οι καταστάσεις για ένα ζευγάρι γίνονται ακόμη πιο δύσκολες και το τέλος της σχέσης γίνεται ακόμη πιο διαφαινόμενο

Ένας μεγάλος χωρισμός ακούγεται πως ήρθε για πολύ γνωστό ζευγάρι της πολιτικής ζωής της χώρας, ύστερα από αρκετά χρόνια συντροφικότητας και κοινής προσωπικής (ενδεχομένως και πολιτικής) συμπόρευσης. Ένας χωρισμός «μεγατόνων» εάν αναλογιστεί κανείς την πολιτική οντότητα των δυο -πρώην πλέον- εμπλεκόμενων προσώπων.

Έτσι είναι όμως η ζωή, όπως και η πολιτική. Όσο γρήγορα ανάβει η «φλόγα», τόσο γρήγορα μπορεί να σβήσει. Όταν βέβαια πολιτική και έρωτας μπλέκονται, τότε οι καταστάσεις για ένα ζευγάρι γίνονται ακόμη πιο δύσκολες και το τέλος της σχέσης γίνεται ακόμη πιο διαφαινόμενο.

Σύμφωνα με το debater.gr η συγκεκριμένη ερωτική σχέση των δυο πολιτικών προσώπων δεν ήταν και η καλύτερη τελευταία. Φαίνεται πως η ένταση της «δουλειάς» δεν έμενε στο γραφείο -όπως συστήνουν οι ειδικοί σχέσεων- αλλά περνούσε και το κατώφλι του κοινού σπιτιού και μεταφερόταν στην κοινή ζωή του ζευγαριού. Τα νεύρα και η ένταση άλλωστε δεν συντηρούν, αλλά αντιθέτως αποσυνθέτουν έναν μεγάλο έρωτα. Και μαθαίνουμε πως τα νευρά ήταν πολλά…


Συνάμα μαθαίνουμε πως αμφότεροι αν και χωρισμένοι πλέον, παραμένουν ιδιαίτερα ενεργοί στις πολιτικές διεργασίες του κόμματός τους, οι οποίες δεν είναι και αμελητέες. Θεωρούμε δεδομένο πως και τα δύο πρόσωπα θα μας απασχολήσουν αρκετά στο αμέσως επόμενο διάστημα, καθαρά για πολιτικούς λόγους πλέον.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ