Διεθνής Έκθεση Ζωγραφικής-Mondial Art Academia στο Φόδελε

Petite Perle 300×250

Το μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος στο Φόδελε είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί για πρώτη φορά έργα καλλιτεχνών από την Mondial Art Academia της Γαλλίας. Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Mondial Art Academia είναι ο Pierrick Her. Η σχολή έχει έδρα τη Γαλλία και συγκεντρώνει περισσότερους από 400 διεθνείς καλλιτέχνες από 50 χώρες, οι οποίοι επιλέγονται για την ποιότητα και τον πλούτο του έργου τους.

Η εικαστική έκθεση, την οποία έχουν επιμεληθεί οι Johanne και Pierrick Her και η Μανταλένα Μελισσουργάκη-Βόζνιακ, περιλαμβάνει έργα πολλών ειδών και τεχνικών. Η παρούσα έκθεση έχει διεθνή χαρακτήρα, αφού παρουσιάζει έργα από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως Μαρόκο, Γουαδελούπη,Καναδά, Χονγκ-Κονγ κα. Ο κάθε καλλιτέχνης επέλεξε να προβάλλει στοιχεία που χαρακτηρίζουν το προσωπικό του σημείο αναφοράς, στο πλαίσιο της διαρκούς τους προσπάθειας για ανάπτυξη και αναγνώριση των έργων τους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Mondial Art Academia θα πραγματοποιήσουν εγκαίνια της έκθεσης, την Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρα 19:00. Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν πολλοί από τους καλλιτέχνες της έκθεσης από το εξωτερικό, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν τα έργα τους. Τα εγκαίνια θα πλαισιώσει μουσικά το συγκρότημα του Γιώργου Ρασούλη. Σας περιμένουμε όλους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ