Νέες υποψηφιότητες με το Μιχάλη Καραμαλάκη

Petite Perle 300×250

Με μία μαντινάδα δήλωσε το «παρών» στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ηράκλειο, Η πόλη μας», ο υγειονομικός, καλλιτέχνης κρητικής μουσικής και πρώην Πρόεδρος Παγκρητίου Συλλόγου Καλλιτεχνών, Νίκος Ηλιάκης, έπειτα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη. 

«Σαν ήλιος πέμπεις νέο φως

στον κόσμο Μάνα – Κρήτη, 

λαμπρό αστέρι η Κνωσός, 

σε τούτο τον πλανήτη».

Ηράκλειο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης Ψηφοδέλτιο Εκλογές 2023

Οι δυο τους συζήτησαν εκτενώς θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, στρέφοντας το βλέμμα στον πολιτισμό και τις τέχνες, με στόχο τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να καταστεί το Ηράκλειο ένα κέντρο πολιτισμού με επίκεντρο τον άνθρωπο. 

Στη συνέχεια, ο κ. Ηλιάκης προχώρησε στην εξής δήλωση: 

«Κατόπιν ώριμης σκέψης και απόφασής μου, δηλώνω ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μου να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 του δήμου Ηρακλείου, στο πλάι ενός καταξιωμένου ανθρώπου, του υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη, με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, Η πόλη μας». Στόχος μας να συμπορευθούμε και να συμπράξουμε μαζί δυναμικά για ένα Ηράκλειο με νέο φως από την Κρήτη για όλο τον πλανήτη, με υγεία, πολιτισμό κοινωνική ευαισθησία στον άνθρωπο και το περιβάλλον«. 

Υποψήφιος με την παράταξη «Ηράκλειο, Η Πόλη μας» ο Νίκος Αγγελάκης

Ακόμα μία υποψηφιότητα ανακοινώνει ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας», την ώρα που οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις του Υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη συνεχίζονται ασταμάτητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Καραμαλάκης συναντήθηκε με το  Νίκο Αγγελάκη, δημοσιογράφο, δημοτικό σύμβουλο, Διευθυντή Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης στα διαγνωστικά κέντρα «Κνωσός Διάγνωσις», τέως Αντιδήμαρχο Παιδείας και πρώην Πρόεδρο ΔΕΠΑΝΑΛ, αντάλλαξαν τις απόψεις και τις σκέψεις τους για την καθημερινότητα των δημοτών του Ηρακλείου, ενώ παράλληλα συζήτησαν θέματα που αφορούν στην εξέλιξή της. 

Μάλιστα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Μιχάλης Καραμαλάκης έχει αποδείξει τις ικανότητές του στο πεδίο της δράσης. Έχει αντιμετωπίσει μεγάλες και μικρές κρίσεις με επιτυχία. Είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Δεν είναι τυχαίο ότι κυβερνήσεις διαφορετικών ιδεολογιών τον εμπιστεύτηκαν να αναλάβει το κρίσιμο πόστο της ασφάλειας όλων μας. Είναι, κατά τη γνώμη μου, ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα θέματα του Δήμου μας, με σεβασμό στην ιστορία και τους ανθρώπους του. Στην προσπάθειά του αυτή, επιθυμώ να είμαι μαζί του και να συνδράμω το έργο του στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Είμαι πεπεισμένος ότι, εφόσον τον εμπιστευτούμε και εμείς, οι άνθρωποι αυτού του τόπου, η θητεία του στη δημαρχία θα είναι εξίσου επιτυχημένη και θα προσδώσει στον Δήμο μας την αξία, την αίγλη και την ευημερία που του αξίζει. Γιατί κίνητρο όλων, εμάς και εσάς, είναι και θα είναι η αγάπη γι' αυτόν τον τόπο».

Ηράκλειο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης Ψηφοδέλτιο Εκλογές 2023

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ