Ο Γιάννης και η Ευαγγελία ένωσαν Κρήτη και Κύπρο με το γάμο τους (φώτο βίντεο)

Petite Perle 300×250

Χωρίς υπερβολή πρόκειτε για το γάμο της χρονιάς, που τελέστηκε χθες το βράδυ στα Αγρίδια Μυλοποτάμου, για τον Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή και την αγαπημένη του Ευαγγελία Παπαθεοδούλου από τη Λεμεσό της Κύπρου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Κρυονέρι που είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρας του γαμπρού Αναστασίας Σκουραδάκη.

Το ταιριαστό ζευγάρι μετά τις σχετικές ετοιμασίες έφτασε στην εκκλησία με την Ευαγγελία να στήνει τον αγαπημένο της Γιάννη που την περίμενε καρτερικά, απαστράπτουσα μέσα στο πανέμορφο νυφικό της υπό τα χειροκροτήματα φίλων και συγγενών.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δώδεκα και πιο συγκεκριμένα οι Αλμπαντάκης Μιχάλης, Ανδρουλάκης Γιάννης, Γενετζάκης Νίκος, Καιρίνος Μιχάλης, Κουτσογιαννάκης Φίλιππος, Μαρούσης Γρηγόρης, Σκουλάς, Μανώλης, Σταματάκης Αντώνης, Στεφανή Στέφανη, Σφακιανάκης Γιάννης, Τσιτσιμελής Αλέξανδρος και Φουντουλάκης Γιώργος.

Σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν φανερή η συγκίνηση στους στενούς συγγενείς του ζευγαριού, που έδειχνε να απολαμβάνει αυτές τις μοναδικές στιγμές στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής.

Αμέσως μετά όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου όπου δόθηκε η δεξίωση, όπου πέρασαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς πάνω από 2.500 άνθρωποι, μετά και τον πρόγαμο που είχε γίνει στο Γάζι την προηγούμενη Τρίτη.

Να τονίσουμε αρκετοί ήταν οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν από την Κύπρο για να ευχηθούν στο Γιάννη και τη δική τους Ευαγγελία ενώ άριστο ήταν το σέρβις αλλά και τα εδέσματα που προσφέρθηκαν με αποκορύφωμα το μοναδικό αντικριστό κρέας.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς επιμελήθηκε ο Νεκτάριος Σαμόλης που απογείωσε το κέφι των καλεσμένων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Φωνή Μαλεβιζίου εύχεται από καρδιάς στο Γιάννη και την Ευαγγελία και τις οικογένειες τους να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους.

Τουρισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ