Περιστέρι: Ληστεία με όπλο σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Petite Perle 300×250

Στιγμές αγωνίας βίωσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (28/07) μία γυναίκα – υπάλληλος σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι. Ληστές, κρατώντας όπλο, την απείλησαν και πήραν τις εισπράξεις.

Αντιμέτωπη με δύο ληστές ήρθε μία υπάλληλος μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (28/07) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι, με τον έναν εξ αυτών, μάλιστα, να φέρει όπλο και να την απειλεί, για να τους δώσει τις εισπράξεις.

Στο φως της δημοσιότητας, παράλληλα, ήρθε από το Mega και η στιγμή που οι ληστές μπαίνουν στο κατάστημα, προκειμένου να το κλέψουν. Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 00:00 και οι δύο δράστες μπήκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

ΕΛΑΣ: Εκτιμά πως είναι σεσημασμένοι

Ένας από αυτούς που φαίνεται να κρατάει όπλο στο χέρι υπό την απειλή του ακινητοποίησε την υπάλληλο, η οποία έπεσε στο έδαφος, και στη συνέχεια πήραν τις εισπράξεις που βρίσκονταν στο ταμείο.

Οι δράστες φορούσαν γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα, ενώ στη συνέχεα μάλιστα φαίνεται μία πελάτισσα να μπαίνει στο κατάστημα, με τους δύο ληστές να τρέχουν προς την έξοδο, ενώ η γυναίκα σηκώνει τα χέρια ψηλά καλώντας σε βοήθεια.

Η αστυνομία αναζητά τους δύο δράστες, και εκτιμά πως πρόκειται για σεσημασμένους.

ΠΗΓΉ: www.reader.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ