Στον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης "Ηράκλειο, η Πόλη μας" Μιχάλης Καραμαλάκης, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν θέματα τα οποία απασχολούν την επιχειρηματικότητα της πόλης.

Οι εκπρόσωποι των εμπόρων στάθηκαν στα πάγια αιτήματα τα οποία σχετίζονται με τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους, ενώ ταυτόχρονα εστίασαν και σε θέματα υποδομών και προσβασιμότητας στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης εμφανίστηκε ενήμερος για το σύνολο της ατζέντας των εμπόρων και μάλιστα έδειξε να κατανοεί τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών και την αγωνία τους να μετατραπεί το Ηράκλειο σε μία πόλη σύγχρονη και ελκυστική για την επιχειρηματικότητα και τους ανθρώπους της. 

Στο περιθώριο της συνάντησης στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε,

"Οι έμποροι της πόλης μας και οι επιχειρήσεις τους αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα της ραχοκοκαλιάς της τοπικής οικονομίας και θα πρέπει με κάθε τρόπο να στηριχτούν οι προσπάθειές τους. Είμαστε εδώ σήμερα, όχι στο πλαίσιο μίας αναγνωριστικής και τυπικής συνάντησης, αλλά με στόχο να καθορίσουμε μαζί την ατζέντα της επόμενης ημέρας, με βάση έναν σχεδιασμό που θα αποσκοπεί στην τόνωση του λιανεμπορίου και της επιχειρηματικότητας γενικότερα".

πηγή: www.flashnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ