Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Α.Ο. Δαμάστας (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Δαμάστας, παρουσία του Προέδρου Γιώργου Πολυχρονάκη, του Δ.Σ, του προπονητή Δημήτρη Κόκκινου και των ποδοσφαιριστών ο Αγιασμός του σωματείου που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της Δαμάστας πατήρ Άνθιμος Ζηδιανάκης, που ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να σημειώσουμε ότι προσήλθαν στο γήπεδο όλοι μαζί με λεωφορείο που είχε ναυλώσει η διοίκηση και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κόκκινου.

Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιγνίδια όπου ο προπονητής της Δαμάστας θα μπορέσει να δει την πρόοδο των ποδοσφαιριστών και να βγάλει τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα.

Όπως δήλωσε στη Φωνή Μαλεβιζίου ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πολυχρονάκης η φιλοσοφία που διέπει τη νέα χρονιά που αρχίζει είναι η επένδυση στα νέα παιδιά και μέσα από την οργάνωση και τη συστηματική δουλειά να μπορέσει η Δαμάστα να παρουσιάσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο που θα τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Σε συνεργασία με τον προπονητή θα δούμε αν χρειαστεί να προβούμε σε περαιτέρω 1-2 προσθήκες και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Δημήτρης Κόκκινος δήλωσε στην κάμερα της Φωνής Μαλεβιζίου:

Εδώ να τονίσουμε ότι η διοίκηση ετοιμάζεται και για το χορό της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ στο χώρο του σχολείου με το κρητικό συγκρότημα το Γρηγόρη Σαμόλη.

Καλεί όλους τους Δαμαστιανούς και τους φίλους του σωματείου να παρευρεθούν και να βοηθήσουν οικονομικά αλλά και ηθικά, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ξεκινάει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ