Ηλεία: Ελεύθερος υπό όρους ο 65χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό

Petite Perle 300×250

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 65χρονος φερόμενος ως δράστης για τις φωτιές, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Ηλεία και την Αρχαία Ολυμπία, ο οποίος συνελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η παρουσία μια φορά τον μήνα σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως ειπώθηκε, η σύλληψή του είχε λάβει χώρα την ημέρα εκδήλωσης των πυρκαγιών, όπου ανακρίθηκε για αρκετή ώρα από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, στο ίδιο πλαίσιο, είχε διαταχθεί από τις εισαγγελικές Αρχές η παράταση της κράτησής του μέχρι σήμερα, Τρίτη, όπου απολογήθηκε ενώπιον του Ανακριτή για τις φερόμενες ως πράξεις του το Σαββατοκύριακο.

Προφυλακίστηκε ο 57χρονος στα Τζουμέρκα

Στην προφυλάκιση ενός 57χρονου για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική περιοχή οδηγήθηκαν οι Αρχές στα Ιωάννινα. Μετά την σύλληψη του στο Καλέντζι στα Τζουμερκά ο άνδρας απολογήθηκε στην ανακρίτρια και έπειτα τον έκρινε προφυλακιστέο.

Το Σάββατο (29/7) σε περιοχή που είχε ξεσπάσει πυρκαγιά λίγο έξω από το Καλέντζι ο άντρας εθεάθει να παρακολουθεί την φωτιά μέσα από το σταθμευμένο όχημα του, γεγονός που κίνησε τις υποψίες.  

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από τους άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής μετά από ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είδαν τον άνδρα και ενημέρωσαν τις αρχές.

ΠΗΓΉ: www.reader.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ