Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της κεντρικής οδού στον Τσούτσουρα με τοποθετήση φωτιστικών οδών

Petite Perle 300×250

  Με την τοποθέτηση 29 φωτιστικών και αστικού εξοπλισμού, ολοκληρώνεται η ανάπλαση  της κεντρικής οδού, στον παραθαλάσσιο οικισμό του Τσούτσουρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Άλλο ένα σημαντικό έργο που δρομολόγησε και υλοποίησε η Δημοτική Αρχή.

    Ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, συνοδευόμενος από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε το σημείο όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης  των φωτιστικών σωμάτων (εκκρεμούν οι ηλεκτρολογικές εργασίες για τη λειτουργία τους) ενώ άμεσα θα τοποθετηθούν και τα παγκάκια (οι βάσεις τους είναι έτοιμες), με στόχο την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας του οικισμού.

    Το έργο,  με π/υ παρέμβασης 203.384,30 € , αφορούσε στην ανάπλαση οδών εντός των ορίων του παραλιακού οικισμού Τσούτσουρα και οι εργασίες που έγιναν στο πλαίσιο αυτού, περιελάμβαναν επίσης τη διαμόρφωση συνθηκών προσβασιμότητας και ασφαλoύς κίνησης των πεζών.

    « Βελτιώνουμε με πράξεις την εικόνα του μοναδικού  παραθαλάσσιου οικισμού του Δήμου μας για να μπορέσει να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τουρίστες αλλά να γίνει και η καθημερινή ζωή των κατοίκων του πιο λειτουργική. Η ανάπλαση της κεντρικής οδού του παραθαλάσσιου οικισμού του Τσούτσουρα, εξασφαλίζει την ελευθερία κίνησης των πεζών προς το παραλιακό μέτωπο και την ορθότερη οργάνωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ εξαιρετικής σημασίας είναι και η αισθητική αναβάθμιση της. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για αυτές τις παρεμβάσεις, τις οποίες θα απολαμβάνουν τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του δημοφιλούς αυτού τουριστικού προορισμού», ανέφερε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης . 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ