Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης στον Α. Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Petite Perle 300×250

Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης στον Α. Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη κατηγορία SB3 στην Αγγλία

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συγχαίρει τον Κρητικό Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία SB3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει:

«Ο Αντώνης Τσαπατάκης συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το βιβλίο της δικής του αθλητικής  διαδρομής. Ύστερα από τις μεγάλες παγκόσμιες διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια, ο Κρητικός Παραολυμπιονίκης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία SB3 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ μας κάνει όλους υπερήφανους για άλλη μια φορά.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, τον συγχαίρουμε για αυτή τη μεγάλη διάκριση, τονίζοντας πως το παράδειγμα του, η αθλητική του πορεία, η ανεξάντλητη δύναμη της θέλησης και της επιμονής, αποτελούν σπουδαία  πρότυπα  για όλους τους νέους σήμερα. Είμαστε βέβαιοι πως ο Αντώνης Τσαπατάκης μας επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις για το μέλλον».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ