GRANT: Έμπρακτη στήριξη στους σπουδαστές, στο δρόμο για την επιτυχία

Petite Perle 300×250

Με εμπειρία 20 χρόνων στην άριστη παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο και στη σύνδεση των σπουδαστών της με την αγορά εργασίας, η GRANT επιμένει στη δέσμευσή της για την προώθηση της ποιότητας και την ανάδειξη της αριστείας.

Η GRANT έχει καταξιωθεί όχι μόνο γιατί προσφέρει στους σπουδαστές της υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών που τους προετοιμάζουν για μια επιτυχημένη καριέρα αλλά και γιατί παράλληλα τους στηρίζει έμπρακτα, ώστε να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι υποτροφίες που προσφέρει κάθε χρόνο, σε όσους/ όσες αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα και διακρίνονται για την επιμέλεια, τη θέληση και το πάθος τους.
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Έρικα Κιούτα είναι η σπουδάστρια που συγκέντρωσε φέτος την μεγαλύτερη βαθμολογία ( 9,72) απ' όλους τους πρωτοετείς και  λαμβάνει υποτροφία το 2ο έτος σπουδών της στην GRANT

Επίσης η Ευαγγελία (Εβελίνα) Λιναράκη αναδείχθηκε υπότροφος της GRANT για την καλύτερη πτυχιακή 2023. Η πτυχιακή της με θέμα «Ηγεσία στον 21ο αιώνα: προκλήσεις, αξίες και πρακτικές» έλαβε βαθμό 9,7 και της χάρισε υποτροφία για Μεταπτυχιακές Σπουδές στην ειδικότητα της.

Η Έρικα, σπουδάστρια του Τμήματος Αισθητικής της GRANT αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στόχος μου ήταν να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να τα πάω όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι διπλά χαρούμενη που κατάφερα να πραγματοποιήσω τον στόχο μου και μαζί με αυτό να πάρω και την υποτροφία»!

Από την πλευρά της η Εβελινα επισημαίνει, μεταξύ άλλων: «Κοιτούσα ψηλά και νιώθω πως έχω φτάσει ψηλότερα από όσο φανταζόμουν, με την δίψα, βέβαια, για γνώση και βελτίωση να μην σβήνει ποτέ. Η σχολή αποτέλεσε το μέσο με το οποίο πετυχαίνω ακόμη και τώρα τους στόχους μου. Χάρη στη GRANT έχω μια σταθερή εργασία τώρα και απολαμβάνω την κάθε μέρα στη δουλειά -ένα προνόμιο που δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα δεν έχουν. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις, κάνε το χθες».

Και φυσικά δεν σταματάμε σε αυτά.
Υποτροφία απονέμεται και στην σπουδάστρια Νίτσα Αγγουριδάκη που αναδείχθηκε πρώτη στο τμήμα της και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της δια βίου μάθησης.
Χωρίς να επαναπαυθεί στην επαγγελματική της αποκατάσταση, επέλεξε την GRANT για να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της, όπως επισημαίνει η ίδια, και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για την καριέρα της στον χρηματοοικονομικό τομέα.
Όπως τονίζει η ίδια: "Η GRANT προσφέρει μια καινοτόμα εκπαιδευτική προσέγγιση και όχι μόνο για όσους τώρα ξεκινούν την σταδιοδρομία τους .
 Το περιβάλλον υποστηρικτικό και επικεντρωμένο στον σπουδαστή, οι καθηγητές έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, παρέχουν ουσιαστικές και πρακτικές γνώσεις που μπορούμε να εφαρμόσουμε αμέσως και να διαμορφώσουμε καλύτερους όρους επαγγελματικής ανέλιξης".


Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις σπουδάστριές μας  για τις επιτυχίες τους και τις συνεχείς προσπάθειες τους για βελτίωση και ανάπτυξη! Οι ιστορίες τους είναι έμπνευση για όλους και βέβαια είναι μέρος της ιστορίας της GRANT.
Άλλωστε για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο γίνεται περισσότερους να δημιουργήσουν τέτοιες ιστορίες επιτυχίας, προσφέρουμε μια ακόμα Υποτροφία,  στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, προκειμένου να την διαθέσει κατά την κρίση της, καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώση.

Η επιτυχία των σπουδαστών αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειες όλης της έμπειρης και καταξιωμένης ομάδας διδακτικού και διοικητικού προσωπικού της GRANT. Η διδασκαλία και η καθοδήγηση τους παρέχουν στους σπουδαστές όχι μόνο την απαιτούμενη γνώση, αλλά και τις ικανότητες να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο τις μελλοντικές επαγγελματικές τους προκλήσεις.

Στην GRANT λειτουργούν σύγχρονα και  υψηλής ποιότητας τμήματα Ι.ΙΕΚ προερχόμενα από τις ανάγκες της αγοράς εργασίας!
Με ειδικότητες του μέλλοντος, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, εξασφαλίζουμε αμειβόμενη πρακτική άσκηση για όλους τους σπουδαστές μας και  98% απορρόφηση στην αγορά εργασίας.
Αποκτήστε κρατικό δίπλωμα και διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση!
Επωφεληθείτε από την προσφορά μας σπουδάζοντας δύο ειδικότητες σε ένα πρόγραμμα σπουδών!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τις υποτροφίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, στο grant.edu.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ