Καλοκαιρινές εκπτώσεις στο TZORAKIS HOME έως και 40%

Petite Perle 300×250

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν αρχίσει στο μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και επίπλων του Μαλεβιζίου TZORAKIS HOME . Ιδιαίτερη προσέγγιση των καταναλωτών έχουν δείξει οι δημότες Μαλεβιζίου στα είδη κλιματισμού με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40%.
To κατάστημα TZORAKIS HOME κατανοώντας το πρόβλημα με τις τοποθετήσεις κλιματιστικών που έχει προκύψει λόγω της αυξημένης ζήτησης. Προσφέρει στους συνδημότες μας κλιματιστικό Sendo από 329€ με 10 χρόνια εγγύηση , wifi ,A++ ψύξη, αντιβακτηριακή λειτουργία και δυνατότητα αγοράς έως 12 άτοκων δόσεων  .

Αναλυτικά τα κόστη με βάση τα btu
329€/9000btu  
359€/12000btu
669€/18000btu
889€/24000btu
Βρείτε τα στο tzorakis.gr με ένα κλικ στο (https://ilektrika.tzorakis.gr/index.php?route=product/search&search=SENDO)

 Σε έπιπλα πολυτελείας θα βρείτε εκπτώσεις έως και -50% με 15 χρόνια εγγύηση με την ποιότητα και την αξιοπιστία του TZORAKIS HOME

"Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την προσέλευση του κόσμου για την καλοκαιρινή περίοδο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εμείς με την σειρά μας για την μεγάλη ανταπόκριση και περιμένουμε μέχρι τέλος Αυγούστου για να ανακαλύψετε επιπλέον προσφορές μέσα στο κατάστημα μάς που ανέρχονται σε ποσοστό έως και -30% κάτω από τις τιμές του Ίντερνετ."
Αναφέρει χαρακτηριστικά  ο κ. Αστρινός Τζωράκης .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ