Δυστυχώς εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στο γήπεδο της Ροδιάς

Petite Perle 300×250

Πήγαν να παίξουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Ροδιάς, αλλά η εικόνα που αντίκρυσαν όχι μόνο τους χάλασε την όρεξη αλλά και τράβηξαν και μας έστειλαν τις παρακάτω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Η παρέα που πήγε να παίξει ποδόσφαιρο στο δημοτικό γήπεδο της Ροδιάς, αναφέρεται στενοχωρήθηκε και θέλησε να δώσει δημοσιότητα στο θέμα μήπως και οι υπεύθυνοι της τοπικής κοινότητας και του Δήμου Μαλεβιζίου φροντίσουν να αλλάξουν αυτή την απαράδεκτη εικόνα που δεν τιμάει κανένα.

Πρόκειτε για βομβαρδισμένο τοπίο με σίδερα πεταμένα απο εδώ και εκεί, ο πλαστικός χλοοτάπητας πλέον δεν υπάρχει και εγκυμονεί κινδύνους σε όποιους τον χρησιμοποιούν, η περίφραξη έχει υποστεί μεγάλες φθορές, οι τουαλέτες κλειστές χωρίς νερό, ο περιβάλλον χώρος με σκουπίδια και εικόνα εγκατάλειψης, το κουτί του ρεύματος σε κοινή θέα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ατύχημα.

Αυτά μας δήλωσε η παρέα των Ροδιανών για ένα γήπεδο που είχε φτιαχτεί και παραδοθεί το 2009 με προϋπολογισμό 90.000 ευρώ που εξ ολοκλήρου είχε αναλάβει ο τότε Δήμος Γαζίου και αποτελούσε το στολίδι του χωριού.

Και να φανταστείτε ότι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της Ροδιάς δε θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ και η νεολαία του χωριού δεν έχει κάποιο οργανωμένο χώρο να αθληθεί.

Εκλογές έρχονται σε λίγο και θα πρέπει να αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους και να φροντίσουν να διορθώσουν και να επισκευάσουν άμεσα τον αγωνιστικό αλλά και περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Δείτε τις σχετικές φώτο:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ