Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 22χρονο στη Μεσαρά

Petite Perle 300×250

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 22χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε έναν 29χρονο στην επαρχιακή οδό Μοιρών – Τυμπακίου, εκδόθηκε από την αρμόδια Ανακρίτρια.

Ο νεαρός άνδρας που μέχρι σήμερα διαφεύγει της σύλληψης φέρεται να πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι τον 29χρονο ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του.

Μέχρι και αυτήν την ώρα τα κίνητρα της επίθεσης του 22χρονου σε βάρος του 29χρονου δεν έχουν γίνει γνωστά αφού το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου.

Όπως έγινε γνωστό, μέσα από σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, αναλαμβάνει τη νομική στήριξη της οικογένειας του 29χρονου θύματος. 

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο ίδιος "τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την πορεία της υγείας του θύματος, θα εμφανιστούμε ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή Ηρακλείου, ο οποίος θα διενεργήσει την τακτική ανάκριση, και μετά την απολογία του κατηγορουμένου, όπως πλέον επιβάλλει ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας".

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός πως ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα τρία άτομα, εκτός του 22χρονου.

Μέχρι τώρα, πάντως από την έρευνα και την προανάκριση των αστυνομικών που χειρίζονται τη μυστηριώδη υπόθεση δεν προκύπτει τεκμηριωμένα εμπλοκή άλλων προσώπων.

Αφαντος και ο δράστης της επίθεσης στο καφενείο της Αξού

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν και τον 57χρονο, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε σοβαρά τον 50χρονο ιδιοκτήτη καφενείου στην Αξό Μυλοποτάμου και ελαφρύτερα τον 56χρονο υπάλληλο της επιχείρησης, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ο 50χρονος νοσηλεύτηκε για 4 ημέρες στην εντατική του ΠΑΓΝΗ από όπου εξήλθε και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, ενώ σε βάρος του 57χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. 

πηγή: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ