Στην Αθήνα για ΔΕΥΑ και ειδικό σχολείο ο δήμαρχος Ρεθύμνου

Petite Perle 300×250

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί πάγιο, διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο  ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, όπου και θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, αρμόδιο για όλα τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".

Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Ρεθύμνου θα συζητήσει με τον αν. Υπουργό  τα κρίσιμα ζητήματα του ενεργειακού κόστους και της υποστελέχωσης των ΔΕΥΑ.

Παράλληλα θα θέσει στον κ. Λιβάνιο  και ένα σημαντικό θέμα που αφορά στη δημιουργία Ειδικού Σχολείου στις εγκαταστάσεις του πρώην ΚΕΓΕ Ρεθύμνου.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί πάγιο, διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Η πλευρά του δήμου Ρεθύμνου έχει ζητήσει τη συστράτευση των τοπικών πολιτικών παραγόντων, πρωτίστως των τοπικών βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών, ώστε να ενταθούν οι πιέσεις και ο διεκδικητικός αγώνας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει κινητικότητα, υπάρχει "ζέση" να διεκδικηθεί δυναμικά η υπόθεση του ειδικού σχολείου στο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ.

Και περιμένουμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας, αρχής γενομένης από τη σημερινή συνάντηση του δημάρχου Ρεθύμνου με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ