ΗΠΑ: Αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τον άνδρα της βάζοντας χλωρίνη στον καφέ του

Petite Perle 300×250

Μία γυναίκα από την Αριζόνα φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τον σύζυγο της, υπαλλήλου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ρίχνοντας επί σειρά μηνών χλωρίνη στον καφέ του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, η Melody Felicano Johnson συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων αφού κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, βαριά επίθεση και προσθήκη βλαβερών ουσιών σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα.

Ο καφές είχε περίεργη γεύση

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια βρισκόταν στη Γερμανία, όπου ο σύζυγος κατάλαβε πως ο καφές του είχε μία περίεργη γεύση. Ο ίδιος έπινε τον καφέ με την αλλόκοτη γεύση για δύο ή τρεις εβδομάδες πριν αγοράσει ταινίες ελέγχου πισίνας.

Στην αρχή εξέτασε το νερό της βρύσης, το οποίο βγήκε φυσιολογικό. Στην συνέχεια, εξέτασε τον καφέ του, ο οποίος βγήκε θετικός για υψηλά επίπεδα χλωρίου. Έχοντας πλέον τις εξετάσεις στα χέρια του, προσποιήθηκε ότι ήπιε τον καφέ, όσο βρισκόταν στη Γερμανία, καθώς δεν ήθελε να καταγγείλει το έγκλημα στην ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Πώς την παγίδευσε

Όταν η οικογένεια επέστρεψε στις ΗΠΑ στα τέλη Ιουνίου, έστησε μια κάμερα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους κοντά στην αεροπορική βάση Davis Monthan για να παρακολουθεί τη σύζυγό του.

Η κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε τη στιγμή που η σύζυγός του έριξε την υποτιθέμενη χημική ουσία στο καφέ του. Στις 6 Ιουλίου, κατέθεσε αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Τουσόν.

Ωστόσο, η αναφορά δεν έλαβε συνέχεια λόγω του ότι το βίντεο φέρεται να μην έδειχνε καθαρά τι έριχνε στο ποτό του. Αυτό έκανε τον Roby να εγκαταστήσει άλλη μια κάμερα, η οποία έμοιαζε με συναγερμό πυρκαγιάς. Όταν το ζευγάρι μετακόμισε στο μόνιμο σπίτι του, εγκατέστησε ξανά τις κάμερες εκεί.

Επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα στις 18 Ιουλίου με περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία βίντεο, τα οποία φέρεται να την έδειχναν να βάζει χλωρίνη στην καφετιέρα πριν την παρασκευή καφέ.

Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας

Έχοντας την καταγγελία του συζύγου, η αστυνομία συνέλαβε την Melody Johnson, ο οποίος ζήτησε αμέσως δικηγόρο. Όταν η αστυνομία έψαξε το σπίτι, είπε ότι η καφετιέρα μύριζε χλωρίνη.

Βρήκαν επίσης ένα μικρό δοχείο μέσα στο προσωπικό μπάνιο της Melody Johnson που θα μπορούσε να περιέχει χλωρίνη. Το ζευγάρι δεν μοιραζόταν υπνοδωμάτιο ή μπάνιο. Η αστυνομία τη συνέλαβε και ζήτησε υψηλό ποσό εγγύησης λόγω του ότι έχει οικογένεια στις Φιλιππίνες και ότι πρόσφατα αγόρασε σπίτι εκεί.

πηγή: www.tanea.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ