Ηράκλειο: Ταχύτατη διακομιδή από κλινική σε νοσοκομείο με την βοήθεια της αστυνομίας

Petite Perle 300×250

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, στην κλήση που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα, προκειμένου να συνδράμει στην έγκαιρη μεταφορά μιας γυναίκας που αιμορραγούσε επικίνδυνα, στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου, κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία που είχε, εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος.

Μάλιστα, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, η 38χρονη μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο, αφού προηγουμένως είχε ζητηθεί η βοήθεια της αστυνομίας. Ένα περιπολικό περίμενε το ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή του Γιόφυρου, κάτω από την αερογέφυρα.

 Οι αστυνομικοί – σε μια ώρα αιχμής και με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο στην ευρύτερη περιοχή, μπήκαν μπροστά από το ΙΧ που μετέφερε την γυναίκα έως ότου έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, το οποίο είχε ειδοποιηθεί και νοσηλευτές περίμεναν το περιστατικό στην είσοδο του ΤΕΠ.

"Είχε πολύ κίνηση, το περιπολικό όμως μας βοήθησε πολύ, άνοιξε το δρόμο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο είχαμε φτάσει στο ΠΑΓΝΗ. Τους ευχαριστούμε θερμά, η βοήθειά τους ήταν καθοριστική", ανέφερε ο σύζυγος της 38χρονης.

ΠΗΓΗ: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ