Κλήρωση Ολυμπιακός: Με Τσουκαρίτσκι οι Ερυθρόλευκοι εάν περάσουν τη Γκενκ

Petite Perle 300×250

Η σέρβικη Τσουκαρίτσκι θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην περίπτωση που οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γκενκ στο Europa League.

Η Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play offs του Europa League από τη στιγμή βέβαια που οι Ερυθρόλευκοι αποκλείσουν τη Γκενκ στα ματς στις 10 και 17 Αυγούστου που έρχονται.

Η κλήρωση αφορούσε στα play – offs του Europa και τα ματς είναι προγραμματισμένα για 24 και 31 Αυγούστου. Οι ώρες θα ανακοινωθούν έως και στις 11 Αυγούστου. Εκ πρώτης η κλήρωση για τον Ολυμπιακό δείχνει καλή και πάντα με δεδομένο το τι υποψηφίους αντιπάλους είχε.

Η Τσουκαρίτσκι στην τροπαιοθήκη της έχει ένα Κύπελλο Σερβίας και είναι αρκετά άπειρη σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Φέτος έχει ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της χώρας ευρισκόμενη στη 2η θέση και άρα έχει ήδη επίσημα ματς Λίγκας στα πόδια της. Πέρυσι ήταν 3η στη χώρα της. Αρχηγός είναι ο έμπειρος αμυντικός χαφ Ντόσιτς και προπονητής της ο 47χρονος Βόσνιος Κερκέζ. Ο πρώτος αγώνας αναμένεται να γίνει στο Καραϊσκάκη στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στη Σερβία.

Η κλήρωση

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ