Δυναμική παρουσία του Δημήτρη Πιτσικάκη στο χορό του Π.Σ Γαζίου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Το δικό τους ξεχωριστό τόνο έδωσαν στην χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη τα μέλη της Παράταξης Συνεργασία Ευθύνης και ο επικεφαλής της υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης.

Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο και αναχώρησαν σαν ομάδα προς το χώρο της εκδήλωσης, περίπου 200 άτομα υποψήφιοι και φίλοι της παράταξης, όπου με τη συμμετοχή τους στήριξαν έμπρακτα το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου.

Ο Δημήτρης Πιτσικάκης έδωσε το έναυσμα πρώτος και η πίστα γέμισε με κόσμο που χόρεψε στους ρυθμούς που έδιναν με τα όργανα και τη φωνή τους ο Μιχάλης και ο Δημήτρης Κουνάλης, με την παράσταση να κλέβει η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Έρσα Σταυρακάκη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου που έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης με την οικογένεια του, χαιρέτησε το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, ήταν αρκετά ευδιάθετος, συνομίλησε με πάρα πολύ κόσμο, ενώ κάποια στιγμή της βραδιάς πήγε στο τραπέζι της Περιφέρειας Κρήτης και αντάλλαξε ευχές με τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη, Νίκο Σκουλά και το συντοπίτη του Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη.

Τουρισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ