Γάζι: Βούλιαξε η κεντρική πλατεία από κόσμο στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Μια μεγαλειώδη χοροεσπερίδα με τεράστια , με πρωτοφανή προσέλευση κόσμου έλαβε χώρα μετά από πολλά χρόνια, χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη, στην χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου.

Εκ μέρους του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Θανάσης Αλεγκάκης και η Αντιπρόεδρος Ελένη Ξυλούρη ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη μεγάλη ανταπόκριση, το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Πιτσικάκη και όλους τους χορηγούς της βραδιάς.

Το χορό ξεκίνησε το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Γαζίου και σε σύντομο χρόνο η πίστα είχε γεμίσει με φίλους υπό τους μουσικούς ρυθμούς του Μιχάλη και Δημήτρη Κουνάλη, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι, αφήνοντας μία τεράστια παρακαταθήκη και για άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.

Εκτός από τις παρατάξεις του Μενέλαου Μποκέα, και Δημήτρη Πιτσικάκη που ήταν πολυπληθείς το παρών έδωσε η Περιφέρεια Κρήτης με τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη, Νίκο Σκουλά και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη.

Το δικό του τραπέζι είχε ο τέως Αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Άρης Σαλούστρος με την παρέα του, όπου διακρίναμε την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Κουτεντάκη Θεοδώρα που κατεβαίνει με το Σταύρο Αρναουτάκη, τον πατέρα της Δημήτρη Κουτεντάκη νευροχειρούργο, από το γραφείο του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη ο Δημήτρης Κουτεντάκης ενώ παρών ήταν και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ