Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Petite Perle 300×250

Ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας» την ώρα που οι συναντήσεις και οι επαφές του Υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση

Νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» ο Ιωάννης Μεντζάκης του Ματθαίου

ypopsifios

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ηράκλειο, η πόλη μας» θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη ο συνταξιούχος της Περιφέρειας Κρήτης, Ιωάννης Μεντζάκης του Ματθαίου.

Μετά την συνάντηση που είχε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο κ. Μεντζάκης υποστήριξε,

«Ήταν τιμή για μένα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο, διότι πιστεύω ότι ο Μιχάλης Καραμαλάκης με αντιπροσωπεύει ως Δήμαρχος».ADVERTISING

Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Σύλλα

ypopsifios

Ακόμα μία δυνατή υποψηφιότητα στο συνδυασμό «Ηράκλειο η Πόλη μας» καθώς η Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Σύλλα κα Μαρία Κυπράκη θα συστρατευθεί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη. Η επόπτρια δημόσιας υγείας στο ΠΑΓΝΗ, μέλος του Σωματείου Εργαζόμενων ΠΑΓΝΗ και εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ, μέσα από δηλώσεις, μετά τη συνάντηση με τον Μιχάλη Καραμαλάκη στάθηκε στην ευκαιρία που της δίνεται να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο της και στους συμπολίτες της.

«Γνωρίζοντας τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας και εκτιμώντας το δυναμισμό, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα που διακατέχει την πορεία του, θέλησα να ακολουθήσω την επιθυμία των συμπολιτών μου και να συστρατευτώ στον έντιμο αγώνα για το καλό του τόπου μας. Έχοντας διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Αγίου Σύλλα είμαι σε θέση να γνωρίζω τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου έτσι ώστε να βοηθήσω στην επίλυση αυτών. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω στην ομάδα του και να έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω και να διεκδικώ το καλύτερο για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μου».

Υποψήφια με τον Μιχάλη Καραμαλάκη η Μαρίνα Αμαργιωτάκη

ypopsifios

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη θα είναι η νοσηλεύτρια Μαρίνα Αμαργιωτάκη, η οποία αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια του Υποψήφιου Δημάρχου για να καταστεί το Ηράκλειο ένας σύγχρονος και βιώσιμος τόπος.

Η κ. Αμαργιωτάκη έχει μακρά θητεία στον Παγκρήτιο Σύλλογο Ανάπηρων Πολιτών όπως και στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία.

Η υποψήφια με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» προχώρησε και στην ακόλουθη δήλωση,

«Η αγάπη μου για την πόλη μας, το ενδιαφέρον μου για τους συμπολίτες μας ειδικά τους ευάλωτους κοινωνικά, το σθένος μου για τη διεκδίκηση μιας ποιοτικής καθημερινότητας για όλους, παράλληλα με την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του κ. Καραμαλάκη, με φέρνουν και πάλι να διεκδικήσω την ψήφο των Ηρακλειωτών ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Ηράκλειο η Πόλη μας" γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι έχει έρθει η στιγμή η πόλη μας να αποτελέσει πρότυπο βιωσιμότητας, ανάπλασης, κοινωνικής ευαισθησίας»

Υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη ο επιχειρηματίας Νίκος Ανδριαδάκης

ypopsifios

Στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα βρίσκεται ο επιχειρηματίας Νίκος Ανδριαδάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού. Εκτός από την ενασχόλησή του με την επιχειρηματικότητα, εμπλέκεται και με τον αθλητισμό, καθώς έχει διατελέσει Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ μέχρι πρότινος ήταν και μέλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Επιθυμεί να συμβάλλει ενεργά στην ανάδειξη και επίλυση των καθημερινών ζητημάτων που ταλανίζουν τους δημότες του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Ανδριαδάκης προχώρησε στην εξής δήλωση:«Με μεγάλη χαρά, έπειτα από τη συνάντηση που είχα με τον κ. Καραμαλάκη, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας», καθώς πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ηρακλείου. Μαζί θα πορευτούμε για να λύσουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας».

Ο Νίκος Σχοιναράκης υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη

ypopsifios

Μια ακόμα σημαντική υποψηφιότητα για την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Ο λόγος για τον Νίκο Σχοιναράκη, Οικονομολόγος-Ελεύθερος Επαγγελματίας, πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας-Γόρτυνας και νυν Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Γόρτυνας, που θα βρίσκεται δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο, Μιχάλη Καραμαλάκη ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.

Ο κ. Σχοιναράκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η πολυετής γνωριμία μου με τον στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη από το 2007, η εκτίμηση και ο σεβασμός που πάντα έτρεφα στο πρόσωπό του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση που μου έγινε να συμμετέχω ως υποψήφιος στην παράταξη «Ηράκλειο η Πόλη μας» της οποίας ηγείται ως Υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο καταλληλότερος για Δήμαρχος Ηρακλείου

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ο πλέον κατάλληλος για Δήμαρχος Ηρακλείου, διότι είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας. Τον διακρίνει εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, όραμα και πείσμα για αυτό που κάνει. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα προσόντα θα τα αξιοποιήσει για το καλό της πόλης του Ηρακλείου. Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και σχέδιο, με διάθεση για προσφορά, ανθρώπους της πράξης και του αποτελέσματος.

Το όραμά του για το Δήμο Ηρακλείου.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης πρεσβεύει αξίες και ιδανικά, έχει όραμα για την πόλη μας. Προτεραιότητα του θα έχει τον πολίτη και την ίδια την πόλη. Μια πόλη που θα είναι λειτουργική και θα εξυπηρετεί τους πολίτες χωρίς να τους ταλαιπωρεί. Το όραμά του είναι να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προόδου και της ευημερίας τόσο στον αστικό ιστό όσο και στα όμορφα χωριά του Δήμου μας. Θεωρώ πως η ψήφος σας στον Μιχάλη Καραμαλάκη είναι μονόδρομος για την πόλη μας.

Συμπορεύομαι μαζί του και ζητώ την ψήφο σας.

Παρά τον σεβασμό που τρέφω προς όλους τους υποψηφίους Δημάρχους στον Δήμο Ηρακλείου αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Ζητώ τον ένα σταυρό από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης προκειμένου να συνδράμω ώστε ο Δήμος Ηρακλείου να αλλάξει πρόσωπο και να ατενίσει το μέλλον όπως αρμόζει στην ιστορία του. Η αξία, το ήθος, η αγωνιστικότητα και η ανιδιοτέλεια του Μιχάλη Καραμαλάκη είναι εγγύηση γι' αυτό. Με την υποψηφιότητά μου προσδοκώ μέσα από τη γνώση, την εμπειρία, την πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά και με γνώμονα το αίσθημα προσφοράς και ευθύνης που με χαρακτηρίζει, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Δήμο Ηρακλείου και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στο να αποκτήσει καλύτερες προοπτικές σε όλους τους τομείς».

Η Μαρία Βρυθιά στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

ypopsifios

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Μαρία Βρυθιά, ιδιωτική υπάλληλος στο επάγγελμα.

Η κ. Βρυθιά μετά την επικοινωνία που είχε με τον κ. Καραμαλάκη και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, έλαβε την απόφαση να συμπλεύσει με τον Μιχάλη Καραμαλάκη.

Η ίδια, επεσήμανε τα παρακάτω:

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι δίπλα στον Μιχάλη Καραμαλάκη. Είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και είμαι πεπεισμένη ότι θα βοηθήσει το Ηράκλειο. Έχει όρεξη να προσφέρει στον Δήμο και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, χάρη στη

μεθοδικότητα και τις ικανότητές του. Θέλει να προσφέρει μόνο καλό στον τόπο και στους δημότες. Χαίρομαι που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιό του».

Ο Αρχιφύλακας Κνωσού Νίκος Παπαδάκης στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

ypopsifios

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη ο Αρχιφύλακας της Κνωσού Νίκος Παπαδάκης. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Καραμαλάκη, ο κ. Παπαδάκης στάθηκε στις ικανότητες του Υποψήφιου Δημάρχου και στην σιγουριά του, ότι μπορεί να αλλάξει την πόλη του Ηρακλείου προς το καλύτερο.

Συγκεκριμένα δήλωσε,

«Υπηρέτησα τον πολιτισμό 40 χρόνια (σαν υπάλληλος του υπουργείου πολιτισμου) και συνεχίζω στον ίδιο δρόμο κατεβαίνοντας υποψήφιος με τον κ. Καραμαλάκη έχοντας την πείρα και σαν συνδικαλιστής (αντιπρόεδρος εργαζομένων υπουργείου πολιτισμου) και σαν μέλος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Κυρίως γιατί ξέρω καλά την αξία και τις ικανότητες του κ. Καραμαλάκη και πιστεύω ειλικρινά σ αυτόν. Συνεχίζουμε μαζί»

Υποψήφια με τον Μιχάλη Καραμαλάκη η Πηνελόπη Ροζακή

ypopsifios

Ακόμα μία υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», καθώς η Οικονομολόγος- Ιδιωτική υπάλληλος Πηνελόπη Ροζακή θα βρίσκεται στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη. Ο κα Ροζακή συναντήθηκε με τον κ. Καραμαλάκη με την ίδια να στέκεται στην ανάγκη ενός σχεδιασμού με επίκεντρο μία ανεπτυγμένη και σύγχρονη πόλη,

«Συστρατεύομαι δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη και το συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Για ένα καλύτερο αύριο, θα συνεισφέρω και εγώ με τις δυνατότητες μου για ένα μέλλον με ευημερία και ασφάλεια. Σκοπό μας η επίλυση των προβλημάτων για μία ανεπτυγμένη και σύγχρονη πόλη».

Με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας» υποψήφιος ο Γιώργος Κτιστάκης

ypopsifios

Την απόφαση να «κατέλθει» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να στηρίξει τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, έλαβε ο Γιώργος Κτιστάκης, ελεύθερος επαγγελματίας, λόγω της χρόνιας ενασχόλησής του με τα κοινά και το αίσθημα προσφοράς για τον τόπο του.

Ένα μείζον θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν με τον κ. Καραμαλάκη, είναι η ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και το πως θα επιτευχθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου σε διάφορους τομείς.

Ο κ. Κτιστάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ένας άξιος άνθρωπος και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για να αναλάβει το Δήμο Ηρακλείου. Τον εμπιστεύομαι, γιατί σε όλες τις θέσεις που έχει υπηρετήσει, έχει δείξει τον ακέραιο και δίκαιο χαρακτήρα του».

Ο Κωνσταντίνος Κώτης δίπλα στον Μιχάλη Καραμαλάκη

ypopsifios

Στην «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, «ρίχτηκε» ο Κωνσταντίνος Κώτης, Αρχιτέκτων – Μηχανικός, Τακτικό Μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ), Τακτικό Μέλος της Μικτής Επιτροπής για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας εργοταξίων.

Μετά το πέρας της συνάντησής του με τον κ. Καραμαλάκη και τη σύμπνοια και σύγκλιση απόψεων για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου Ηρακλείου αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα για την πόλη, ο κ. Κώτης ανέφερε τα εξής:

«Στηρίζω τον Μιχάλη Καραμαλάκη και τάσσομαι συνοδοιπόρος του στο όραμα για ένα Ηράκλειο καλύτερο, ένα Ηράκλειο φιλόξενο τόσο στους δημότες, όσο και στους επισκέπτες του».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ