Πλήρης αναβάθμιση του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μαλεβιζίου με τη σύμβαση που υπέγραψε ο Μεν. Μποκέας

Petite Perle 300×250

Στην πλήρη αναβάθμιση του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μαλεβιζίου στοχεύει ο Δήμος μέσα από τη σύμβαση που υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας για την προμήθεια νέων οργάνων γυμναστικής αλλά και στη συντήρηση των υπαρχόντων. 

Με βάση την σύμβαση ύψους 20.000 θα γίνει προμήθεια νέων διαδρόμων, ηλεκτρονικού stepper, πολυμηχανήματος εκγύμνασης με βάρη, αλτήρων, μπαρών κλπ, με βάση τις υποδείξεις των γυμναστών του Δημοτικού Γυμναστηρίου. 

Η χρηματοδότηση  προέρχεται από τον ΑΔΜΗΕ και την ΑΡΙΑΔΝΗ Interconnection, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών οφελών που πέτυχε ο Δήμος Μαλεβιζίου ενόψει της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής.

Ο Μενέλαος Μποκέας μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου βρέθηκαν στο Δημοτικό Γυμναστήριο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αθλούμενους αλλά και τους γυμναστές για την προμήθεια των νέων οργάνων που θα αναβαθμίσουν λειτουργικά το γυμναστήριο. 

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση των ηλιοπροαστευτικών καθώς και οι ελαιοχρωματισμοί σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου. 

Υπενθυμίζεται πως το ωράριο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μαλεβιζίου έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των δημοτών πάντα σε συνεργασία με τους γυμναστές ενώ άμεσα θα προκηρυχθεί μια θέση γυμναστή ορισμένου χρόνου, για να καλύψει τις ανάγκες των ομαδικών προγραμμάτων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ